Stigla je treća kuharica nadahnuta filmovima o Harryju Potteru. Već vadimo kuhaču!

PR Foto: PR
Vidi originalni članak
  • Objavljena je nova, treća po redu kuharica nadahnuta filmovima o Harryju Potteru
  • Zahvaljujući pomno napisanim receptima, fotografijama, šablonama i podsjetnicima na detalje iz filmova Hogwarts mogla bi se naći i u tvom domu
  • P.S. Jesmo li spomenuli da su 'Harry Potter' kuharice među najprodavanijim u Hrvatskoj u tom žanru?

Zaljubljenike u filmove o Harryju Potteru, najpoznatijem čarobnjaku svih vremena, oduševit će vijest da je ovih dana objavljena nova službena kuharica Joanne Farrow 'Harry Potter'. U knjizi se nalazi nalazi više od trideset recepata atraktivnih slastica i slatkiša dostojnih najraskošnijih gozbi u velikoj dvorani Škole vještičarenja i čarobnjaštva u Hogwartsu. 

Nova zbirka recepata za slastice i slatkiše treća je, samostalna knjiga Joanne Farrow u seriji kuharica čiji su recepti nadahnuti filmovima o Harryju Potteru i njegovoj družbi. Prva Službena Harry Potter kuharica – Slane i slatke čarolije i njezin nastavak, Službena Harry Potter kuharica – Čarobna predjela, magična glavna jela, očaravajuće slastice i čudesni napitci (drugi dio) najprodavanije su kuharice u Hrvatskoj, pune korisnih savjeta i uputa za male kuhare, njihove roditelje i sve obožavatelje Harryja Pottera.

Čarobnjački svijet prepun je slasnih zalogaja kao što su pjenušavi pivoslaci i šumeći vizbiji pa preko do šarenih prozora Hogwartsa i čokoladnih žaba – očaravaju okusom koliko i njihove čarolije. A uz to, slastice uvijek fantastično izgledaju. Ova knjiga čarobnih recepata će ti pomoći da sama stvaraš čuda kad god uđeš u kuhinju.

Želiš li kušati Harryjevu rođendansku tortu ili tortu Povijest Hogwartsa, recepte potraži u prvoj cjelini Velike torte. Recepte za slasticu Mimbulus mimbletonia, Slasna zmajska jaja i još osam drugih slatkih specijaliteta potražite u drugoj cjelini Muffini i kuglice. Čarobnjački šah ili Čokoladne žabe, Razredbeni klobuk ili pak Metlobojski keksi – pitanje je sad. „Zahvaljujući pomno napisanim receptima, fotografijama, šablonama i podsjetnicima na filmove, uz ovaj je bestseler New York Timesa lako iskusiti slasne pustolovine iz Hogwartsa u svečanim i drugim prigodama u vlastitu domu. Prije pečenja provjerite imate li sve sastojke s popisa i sav potreban pribor – kao i bistri um Hermione Granger, nepokolebljivu hrabrost Harryja Pottera (za zahtjevnije recepte) i slavnu ljubav prema hrani Rona Weasleyja! Možda je najvažnije ovo posljednje! Sretno s čarolijom kuhanja!”, poručuje urednica knjige i glavna urednica Lumena Miroslava Vučić.

Knjiga recepata Pecite, igrajte se i ukrašavajte uistinu je malo drukčija od drugih kreativnih kuharica za sladokusce. Svaki te recept vodi korak po korak u izradi slastica i predlaže ti da hrabro dodaš i nešto svoje čarolije – poigraj se bojama, okusima i oblicima i ono najvažnije, dobro se zabavi u pripremi.

Posjeti Miss7.24sata.hr