Stereotip predstavlja Zarkoffa u jedinstvenom izdanju

Zagrebačka sportska dvorana Tucman, poznata i voljena i zbog svoje slavne, plesne prošlosti, u nedjelju 26. travnja ugostit će drugi Stereotip – glazbeno-plesnu manifestaciju u organizaciji zagrebačkih i berlinskih DJ-eva Felvera i Dixona.
Vidi originalni članak

Uz izvanrednu scenografiju dvorane Tucman i iznimnu priliku da drugi put u nepunih šest mjeseci slušamo najboljeg DJ-a po izboru Resident Advisora, Dixona, Stereotip s velikim zadovoljstvom najavljuje i sasvim poseban nastup domaćeg producenta Zarkoffa. Kao iznimno plodan umjetnik, Zarkoff djeluje i nastupa samostalno, ali i u kolektivima poput Florence Foster Fan Club (s Le Chocolat Noirom) i Sumerian Fleet (s Mr. Pauliem i Aldenom Tyrellom). 

Poznat po mračnim, no toplim melodijama i izvanrednom vokalu, Zarkoff će se Stereotipovoj publici predstaviti u jedinstvenom, pretežito vokalnom izdanju u pratnji plesnih acid-house melodija. Većinu cjelosatnog nastupa pod spektakularnim Tucmanovim svodom činit će potpuno nove pjesme, dosad nigdje izvođene, a manji broj pjesama s nedjeljnog repertoara bit će izdan u lipnju na albumu Sweet Obsolete (label Unknown Pleasures). Zarkoffov vokal s lakoćom se šeće od šansonijerskih interpretacija u stilu Scotta Walkera pa sve do temperamentnijeg pjevanja po uzoru na divlju, White Wedding fazu Billyja Idola. Jet Boy – prvoobjavljena pjesma s albuma, odličan je uvod u ovaj ekskluzivni nastup, a poslušati je možete na Zarkoffovom Soundcloudu. Njegov nedjeljni nastup na Stereotipu bit će ugodno iznenađenje za dugogodišnje obožavatelje i prilika ostalim posjetiteljima da se upoznaju s ovim iznimnim i talentiranim umjetnikom.

Pored Felvera, Dixona i Zarkoffa, u Tucmanu će nastupiti domaći DJ-i i producenti Ilija Rudman i Jogarde te gost iz Beograda – Kristijan Molnar.

Ulaznice za Stereotip u Tucmanu mogu se kupiti u sustavu Entrio te na svim službenim lokacijama Entria u Zagrebu po pretprodajnoj cijeni od 125.00 kuna. Na sam dan manifestacije ulaznica će se moći kupiti po cijeni od 150.00 kuna.

ENTRIO PRODAJA ULAZNICA ONLINE
https://www.entrio.hr/event/stereotip-2329

Stereotip Facebook
https://www.facebook.com/stereotip.stereotip

Zarkoff
https://soundcloud.com/zarkoff
https://soundcloud.com/unknownpleasuresrecords/zarkoff-jet-boy


Dixon
https://soundcloud.com/innervisions

Felver
https://www.facebook.com/marijan.felver

Kristijan Molnar
http://www.residentadvisor.net/dj/kristijanmolnar
https://soundcloud.com/christallization


Ilija Rudman
https://soundcloud.com/ilija-rudman-music

Jogarde
https://soundcloud.com/jogarde
www.facebook.com/Freilauf

Posjeti Miss7.24sata.hr