Spremate se na put? Ne zaboravite na njegu nakon leta zrakoplovom!

Getty Images
Najvažnija stvar je da koža bude hidratizirana, a prije slijetanja dobro raščešljajte kosu kako biste joj vratili sjaj...
Vidi originalni članak

Osvježite kožu!

Najvažnija stvar je da koža bude hidratizirana jer vlaga odražava svjetlost, pa su nesavršenosti na licu manje uočljive. Prije ulaska u zrakoplov, utrljajte u kožu lica hranjivu hidratantnu kremu. Zatim nanesite vrlo tanak sloj čistog vazelina. Mnogi misle da vazelin uzrokuje pojavu prištića na licu (zbog postotka masnoće), ali on samo stvara zaštitni sloj na koži koji sprječava gubitak vlage.

Mudro birajte!

Sasvim je O. K. nanositi make-up i ljeti, ali naglasak treba biti na koži lica, usnama i obrazima. Make- up na očima lako se razmazuje. Prvo nanesite tekuću podlogu ili BB kremu, nikako puder – on isušuje kožu. Zatim dodajte malo rumenila radi svježeg i odmornog izgleda. Na kraju stavite sjajilo za usne.

Posljednje pripreme!

Prije slijetanja dobro raščešljajte kosu kako biste joj vratili sjaj. Također, utrljajte malo korektora u dio ispod očiju i popravite rumenilo i sjajilo. I ne zaboravite: sunčane naočale uvijek su spasonosna kamuflaža!

Posjeti Miss7.24sata.hr