Slavni glumački par kupio je kuću koja izgleda tako ugodno da bismo se odmah uselili. Zaviri i ti!

Profimedia / @salmahayek Instagram
Vidi originalni članak
  • Leighton Meester i Adam Brody, poznatiji kako Blair Waldorf iz serije ''Tračerica'' i Seth Cohen iz serije ''O.C.'' u privatnom životu par su već dugi niz godina
  • Ovih dana su se pojavile slike njihovog novog losanđeleškog doma, vile na tri kata koju su kupili za 6,5 milijuna dolara
  • Luksuzan dom ima pet spavaćih soba, šest kupaonica te pogled puca na ocean

Jedan od omiljenih holivudskih parova, zvijezde teen serija Tračerica i O.C. Leighton Meester i Adam Brody, ovog Božića počastio se novim domom. Njihov luksuzni dom nalazi se u Pacific Palisades četvrti u Los Angelesu te se prostire na čak 557 metara kvadratnih, a cijena mu je bila 6,5 milijuna dolara. 

Moderno uređena vila na tri kata ima pet spavaćih soba, šest kupaonica, veliko dvorište s bazenom, a prevladava bež i bijela boja. U donjem dijelu se nalazi prostrani dnevni boravak s dvije sofe i velikim drvenim stolom, koji se širi prema blagovaonici. U drugom dijelu prizemlja se nalazi prostrana kuhinja napravljena od svijetlo smeđeg drveta te stol od istog materijala. Sve prostorije pune su svjetla jer ih od dvorišta dijeli samo staklena stijena. 

Life&style WOW! Ne možemo se nagledati čarobnog stana voditeljice Ivane Mišerić

Također, u prizemlju se nalazi i soba za druženje u kojoj dominira veliki biljarski stol.

Na katu se nalaze spavaonice, a u glavnoj spavaćoj sobi sobi ističu se dva velika ogledala s drvenim okvirom te bež krevet s plavim jastucima kao ukrasima. Ova soba ima i walk in ormar s bijelim namještajem i velikim zrcalima. 

Životopisan interjer Zavirili smo u kuću Gwen Stefani: ovakvo ludo uređeni dom rijetko se viđa

No ipak, ono što nas je najviše oduševilo je kupaonica s pogledom na ocean. Jednostavan tuš koji je odvojen od ostatka kupaonice staklenom stijenom i kada koja stoji tik do terase pravo su mjesto za opuštanje, a vjerujemo da je to jedna od dražih prostorija i ovog para koji dom dijeli s četverogodišnjom kćerkicom Arlo Day. 

Posjeti Miss7.24sata.hr