Slatko, slano ili veganski? Može! Uz dmBio uživajte u omiljenim okusima – veganski i osviješteno

dm.hr
Vidi originalni članak

Slatkiši i grickalice ne moraju nužno uvijek biti samo čokolada, gumeni bomboni ili čips. Uoči ovogodišnjeg festivala ZeGe Vege predstavljamo vam veganske i osviještene ideje za grickanje. Još više ideja čeka vas na festivalu ZegeVege gdje će dm u suradnji s Nastasjom Chiarom Petrić održati malo vegansko savjetovalište. Nastasja će vam ispričati sve o osviještenoj veganskoj prehrani, veganskim proizvodima te će s posjetiteljima podijeliti recepte i to u petak 3.9. od 16-19 h te u subotu 4.9. od 10-13 h.

Slatko i voćno

dmBio rižini krekeri s okusom jabuke ili maline prava su lagana, hrskava grickalica za vaše mališane od navršenih 8 mjeseci. Krekeri su idealni kao međuobrok i za putovanja i izlete. Slatkoća krekera dolazi isključivo iz voća i ne sadrži nikakve dodane arome. S obzirom da ne sadrže gluten, dmBio rižini krekeri idealni su za malene osjetljive trbuščiće.Za nešto stariju djecu koja vole isprobavati okuse tu je i dmBio čips od kokosa.

I obožavatelji egzotičnog voća će na policama proizvoda marke dmBio pronaći odgovarajuće za sebe. dmBio komadići manga sušeni su i rezani na duguljaste trake. Najbolje od svega: Trakice manga nisu tako ljepljive kao drugo sušeno voće pa su stoga idealna grickalica za male ljubitelje voća.

Slasne grickalice

Budući da nemamo samo ljubitelje slatkog, potrebna je, naravno, i slana alternativa. Hrskave dmBio grickalice u obliku životinja su neodoljive, a grickalica koja uvijek prolazi, bilo da se umače u umake ili se slaže kao sendvič su dmBio pirovi krekeri sa sezamom. Ovi se krekeri proizvode prema tradicionalnoj recepturi i obogaćeni su finim sezamom. Mini pereci od pira idealni su za putovanja, a štapići od pira posebno dobro idu uz neki od dmBio namaza.

U petak 3. rujna (8-21 sat)  i subotu 4. rujna (8-20 sati)  posjetite festival ZeGeVege na glavnom zagrebačkom Trgu bana Jelačića, otkrijte još više veganskih proizvoda dmBio, ali i veganske proizvode alverde i Pro Climate. Za sve koji biraju veganske proizvode i koji posjete dm-ove štandove na festivalu, dm je pripremio i posebnu pogodnost uz koju ostvarujete 15x više bodova pri kupnji proizvoda alverde, dmBio i Pro Climate, a uz malo sreće i veganskog znanja, možda osvojite jedan od bogatih poklon-paketa koje je dm pripremio za posjetitelje.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr