Sjećate se viralne posteljine sa srcima? Sinsay ima pidžamu i ogrtač istog uzorka za najcozy trenutke

Sinsay Foto: Sinsay, pidžama (17,99 eura)
Vidi originalni članak
  • Viralna posteljina sa srcima bila je jedan od najpoželjnijih komada protekle godine, a u ponudi Sinsayja pronašli smo pidžamu i ogrtač s istim uzorkom
  • U čemu je točno tajna magnetske privlačnosti uzorka sa srcima, još uvijek nismo uspjeli dokučiti, no sigurni smo da ima nekakve veze s nadolazećim Valentinovom i romantičnim raspoloženjem koje nas polagano obuzima
  • Ako se nas pita, i pidžama i ogrtač izgledaju toliko neodoljivo da bismo u njima rado proveli svaki zimogrozni trenutak, neovisno o tome u kojemu se mjesecu nalazili

Prije ravno godinu dana, posteljina sa srcima koja se krenula prodavati na Etsyju ušuljala se na listu želja mnogih od nas. I kada kažemo mnogih od nas, ne mislimo samo na šačicu nas što živimo pod djelićem neba u ovom dijelu svijeta, već na gotovo svaku ženu koja je surfajući internetom i skrolajući po društvenim mrežama naletjela na posteljinu koja je odjednom bila posvuda. 

Koliko je bila tražena, dovoljno govori to što ju je bilo gotovo pa nemoguće uloviti, budući da bi se rasprodala čim bi nove zalihe osvanule u prodaji, a mnogi od onih koji nisu uspjeli upiknuti originalnu verziju s crvenim ili crnim srcima utjehu su pronašli u sličnom modelu koji je Ikea lansirala nedugo nakon toga. 

Life&style Za samo 11 eura u Sinsayju smo pronašli najmekšu blagdansku dekicu - koju možemo odjenuti

U čemu je točno tajna magnetske privlačnosti uzorka sa srcima, još uvijek nismo uspjeli dokučiti, no sigurni smo da ima nekakve veze s nadolazećim Valentinovom i romantičnim raspoloženjem koje nas polagano obuzima ususret tom, navodno, najromantičnijem danu u godini koji je najčešće sve samo ne to.

No, romantiku na stranu, činjenica je da smo na ovaj sanjarski uzorak slabi i dalje, a baš kao što nas je prošle godine oduševila slavna posteljina, ove je godine to pošlo za rukom Sinsay pidžami i kućnom ogrtaču s istim uzorkom koje bismo rado nosili u svim trenucima opuštanja. 

Dvodijelna pamučna pidžama bijele boje posuta je sićušnim srcima, dok je kratki mucasti ogrtač posut nešto krupnijima, a cijena i jednog i drugog iznosi i više no prihvatljivih 17,99 odnosno 14,99 eura. Ako se nas pita, i pidžama i ogrtač izgledaju toliko neodoljivo da bismo u njima rado proveli svaki zimogrozni trenutak, neovisno o tome u kojemu se mjesecu nalazili, a za ovaj najromantičniji, ili bolje rečeno sve romantične trenutke u godini, radije ćemo potražiti nešto senzualnije komade.

Life&style Osvježit će naš dom u trenu: 10 stylish komada koje se isplati uloviti na Zara Home sniženju

Posjeti Miss7.24sata.hr