Sexy Plexy je izbacio je novu kolekciju nakita iza koje stoji posebna priča

Instagram @sexyplexyjewelry Foto: Instagram @sexyplexyjewelery
Vidi originalni članak
  • Domaći brend s trgovinom na zagrebačkoj Ilici ponovno oduševljava novom kolekcijom naušnica, lančića, prstena te narukvica 
  • Priča iza nje nosi veliku poruku te nas vraća skromnosti i malim, ali važnim životnim vrijednostima
  • Kao i obično, u fokusu su zvjezdice, no ovaj put u nešto tamnijim, odvažnijim nijansama

Galaxy Riders ime je nove kolekcije nakita domaćeg brenda Sexy Plexy koja i ovaj put oduševljava zanimljivim i prije svega efektnim komadima naušnica, prstena, lančića i narukvica.

Moda Biserne naušnice domaćeg brenda Cherry Dear oličenje su profinjenosti - blistat će i u najsvečanijim prilikama

Kolekcija koja stiže taman u pravo vrijeme blagdana i kupnje poklona,  inspirirana je svemirom, tamnim prostorom između sjajnih galaksija, zvijezda i planeta.

Zvijezde su već prepoznatljivi potpis ovog brenda i ono što iz brenda navode, naglasak je u ovoj kolekciji na kontrastima, a opet tu je harmonija između svih strana naše osobnosti; svijetlih i tamnih, lijepi i ne tako lijepih, ističu. U kolekciji se nalazi tridesetak različitih komada nakita, a svaki za sebe izgleda vrlo efektno i onako kako samo Sexy Plexy zna. 

"Želja nam je bila da komadi nakita iz ove kolekcije budu podsjetnik koliko smo mali ispod ove beskrajne galaksije, i da bez obzira na današnji svijet koji ide u ne tako pozitivnom smjeru, ostanemo skromni i zahvalni da smo dio ovog neobjašnjivo lijepog svemira na koji često zaboravljamo", naglašavaju iz Sexy Plexyja koji iznova oduševi svojom kolekcijom. 

Zaštitno lice nove 'Galaxy Riders' kolekcije je Petra Jurišić, žena za koju iz brenda kažu svoju ljepotu nosi s nevjerojatnom dozom šarma i istovremeno skromnosti. 

Moda Cloud&Co ima novi model prstena, u zlatnoj i srebrnoj verziji i oba izgledaju preslatko

Posjeti Miss7.24sata.hr