SauBär donosi zabavu u kupaonicu

dm.hr
Nekoj djeci nikada nije dovoljno bućkanja u toploj vodi, dok bi druga najradije ostala na suhom. Ali kako da kupanje zagarantirano svoj djeci bude zabavno iskustvo?
Vidi originalni članak

Zabavni doživljaj vode

Prava je atmosfera važna da bi se djeca pri kupanja osjećala ugodno. Zato obavezno planirajte dovoljno vremena. Ključno za nježnu dječju kožu su i odgovarajući proizvodi za njegu. SauBär kupka sačuvat će prirodnu ravnotežu kože, a miris bobičastog voća obećava poseban doživljaj i pretvara kupanje u pravu zabavu za svako dijete.

Koja ribica se skriva u SauBär kugli iznenađenja za kupanje? Veliku pozornost u kadi će zasigurno izazvati šumeća kupka s igračkom iznenađenja voćnog mirisa jabuke koja sadrži igračku iznenađenja u sredini te tako pretvara kupanje u pravu zabavu. Dok se rastapa, kugla proizvodi vesele mjehuriće u kadi i mijenja boju vode. Razveselite svog mališana zabavnom kupkom za kraj dana uz uzbudljivo kupanje s kulama od pjene u kojima će svako dijete uživati.

Zabava za obitelj

Uposlite ručice svog mališana i naučite ga nečemu novom uz SauBär set za izradu sapuna. Neka vaše dijete samo izradi sapun za mirišljavu, pjenastu kupku i pritom se nevjerojatno zabavi. Sapuni u obliku srca ili zeca mirisat će na cvjetnu livadu, a vaše dijete će jedva čekati sljedeće pranje ruku ili kupanje.

Češljanje kose bez čupanja

Urednost od glave do pete obećava Saubär dječji gel za tuširanje, šampon i regenerator za kosu 3u1. K tome formula koja koži vraća masnoću štiti od njezinog isušivanja, a sadržana njega poslije kupanja omogućava jednostavno i bezbolno češljanje kose - bez čupanja i bez suza. Za veselo kupanje!

Jednostavno brzinsko pranje

Djeca puno toga dožive. Divljaju na svježem zraku, igraju se s prijateljima i naravno da ne smije izostati povremena grickalica. Kupanje u kadi, pak, nije svaki dan na rasporedu. Ponekad će poslužiti i brzinsko pranje. Uz SauBär pjenasti sapun za ruke i lice to će se pretvoriti u veliku zabavu. Zahvaljujući dozatoru se sapun pretvara u mekanu pjenu kojom se zbog blage formulacije mogu prati ne samo ruke, nego i lice.

Ove, ali i brojne druge Saubär proizvode kreirane specijalno za dječju kožu potražite u svim dm-ovim prodavaonicama kao i na dm online shopu.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr