Šareno i grafički: trendovi za olovke za oči u 2021. godini

dm.hr
Od prirodnog do ekstravagantnog – 2021. godina je puna stilskih suprotnosti kada je u pitanju make up. Pored jarkog make upa iz 80-ih i potpuno prirodnog looka su u trendu i hrabri akcenti oko očiju.
Vidi originalni članak

Hrabrost za boje

Ovaj look zahtijeva malo prakse, ali će definitivno staviti oči u fokus promatrača. Riječ je o statement potezu olovkom za oči koji svojim umjetničkim oblikom postaje pravi mamac za poglede. Bilo da je elegantna zelena olovka za oči alverde Eyeliner Automatic – br. 19 Forest Green ili intenzivna plava olovka za oči alverde – br. 12 Safir, boja na proljeće i ljeto smije krasiti oči u svim nijansama. No, olovka za oči u boji ništa ne prašta, stoga je za ovaj look potrebna mala doza spretnosti. Za crtanje lijepe linije je važno ravnati se prema očima. One zadaju prirodni oblik poteza olovkom. Polazište za uspješnu crtu na kapku je najbolje na sredini oka. Linije bi prema kraju trebale postati sve uže. Ponekad u tom kreativnom pothvatu crtanja savršenog luka nešto krene po zlu, ali za to nema brige: s malo korektora za oči će svatko uspjeti napraviti elegantnu crtu na kapku.

Dramatična crna u svim oblicima

Uzbudljiv trenutak na očima može se dočarati i kod onih koji ne žele posegnuti toliko za bojama i radije odabiru klasičnu crnu. Pomoću kremaste crne olovke za oči s.he stylezone color&style quick Eyeliner jednostavno se i brzo mogu povući željene linije. I grafički oblici su pritom u fokusu: od klasičnih mačkastih očiju preko umjetničkih trokuta pa sve do ekstravagantno izvijene crte na kapku. Ove sezone za boje i oblike ne postoje nikakve granice. Stoga pripremite svoju olovku za oči. Jer: Grafički, šareno ili oboje – ove je godine sve dopušteno!

Posjeti Miss7.24sata.hr