Samo sirovo, baby! Novi raw food restoran
Sirova hrana je trend koji je posljednjih godina na svjetskoj gastro sceni doživio veliki bum, a posljedično tome polako prodire i na našu. Među koristi koje nam donosi sirova hrana upisuju se detoksifikacija, jačanje imuniteta, opće poboljšanje stanja organizma, pomoć pri mršavljenju... no bez obzira jesi li njezin gorljivi zagovornik koji termički obrađenu hranu ni ne konzumira ili tek stidljivi simpatizer pa povremeno voliš kušati i guštati u sirovim zalogajima, super je vijest da je Zagreb dobio raw food restoran.
Riječ je Food Expertu koji od domaćeg svježeg povrća, orašastih plodova, tropskog voća, algi, chia sjemenki, maca praha i drugih maštovitih sastojaka priprema hranu koja štednjaka nije vidjela. Pa tako možete naručiti jela od "tjestenine", proljetne rolice, salate i sushi, ali u ukusne deserte od voća ili čokolade. Restoran je ujedno i dućan koji nudi namirnice koje nam mogu zatrebati ako se sami upustimo u pripremu sirove hrane.