Salma Hayek otkrila je kako joj je bilo snimati senzualne scene erotskog plesa s Channingom Tatumom

Warner Brothers Čarobni Mike
Vidi originalni članak
  • Ako nisi pogledala film 'Čarobni Mike', onda je definitivno vrijeme da to napraviš sada za blagdane 
  • U ovom filmu briljira Channing Tatum, ali ni ostala ekipa seksi plesača nije daleko od njega, dapače 
  • Salma Hayek otkriva kako je biti na setu sa svim tim prezgodnim tipovima

Ples u krilu nije samo zabava i igra. Kao što smo vidjeli u filmu 'Prevarantice s Wall Streeta', umjetnost erotskog plesa zahtijeva mišiće i izdržljivost. Salma Hayek zna koliko to može biti izazovno, osobito nakon što je snimila burne scene s Channingom Tatumom za nadolazeći film 'Magic Mike's Last Dance'.

Omiljeni svim generacijama Svi imamo svog favorita, ali ovo je 7 najdirljivijih božićnih filmova svih vremena

„Izuzetno je tjelesni izazovno“, rekla je dobitnica Oscara za u jednom intervjuu, referirajući se na scenu u traileru u kojoj Tatumov lik, Mike Lane, zavodi lik Salme Hayek, bogatu osobu, uz zavodljiv ples. „Moj Bože. Samo čekaj da vidiš. Komplicirano je“. 

Nadolazeća komedija-drama, koju je režirao Steven Soderbergh, prati Lanea dok se udružuje s likom Salme Hayek kako bi svoje talente prikazao u Londonu i napravio show stripera. To je posljednji film u trilogiji 'Čarobni Mike' i navodno završava 30-minutnom plesnom scenom. Uh, jedva čekamo! 

„Glumim snažnu ženu“, rekla je Hayek u istom intervjuu. „Znaš kakav je bio moj dan kad sam otišla u ured? Samo bih sjedila i gledala, ono, nekih 12 muškaraca, polugolih, kako plešu i rade piruete. A ja im moram šefovati“. Zvuči opako. 

Hvala ti, Salma Hayek, što si hrabro izdržala ovo mučenje za dobrobit umjetnosti!

„Nemam riječi koliko sam uzbuđen što ću otvoriti vrata svijeta Čarobnog Mikea sa Stevenom, Gregom, Reidom i nevjerojatnim ljudima iz HBO Maxa“, rekao je Tatum kada je film najavljen. 

„Svijet striptiza nikada neće biti isti“. Ako ovo zvuči kao nešto što bi željeli pogledati u kinu, nažalost (možda za neke i na sreću), film ide direktno na HBO Max. 

Stiže na filmska platna Glazba, ljubav i zapetljani obiteljski odnosi glavne su teme novog filma o Whitney Houston

Posjeti Miss7.24sata.hr