Ovi ručno rađeni tepisi jedinstveni su u Hrvatskoj, a mogu biti napravljeni i prema našem dizajnu!

Brink & Campman PR Brink & Campman tepih/Podovi i interijeri Odak
Vidi originalni članak
  • Ovi ručno rađeni tepisi jedinstveni su na hrvatskom tržištu, često unikatni, izrađuju se 'po želji', a naručitelj se može i sam okušati u dizajnu
  • Riječ je o renomiranim Brink & Campman nizozemski tepisima koji se rade ručno od novozelandske vune
  • Od tvog izmaštanog dizajna do dječjeg crteža ili slike kućnog ljubimca, sve se može naći na tepihu iz snova

Tvrtka 'Podovi i interijeri Odak' nudi rješenja, materijale i dizajn kakvog ne nudi nitko u Hrvatskoj. Naime, drugačiji su prvenstveno jer rade prema tvom projektu i tvom individualnom dizajnu, tako da svaki prostor može biti nov i jedinstven - upravo onakav kakvog sama želiš! Isključivo nude tepisone i tepihe renomiranih europskih dobavljača s kojima imaju dugogodišnje iskustvo i gotovo neograničene mogućnosti izrade dizajna. Što to točno znači?

Life&style 10

Tapisoni prema vlastitom dizajnu

Naime, tvrtka 'Podovi i interijeri Odak' ima mogućnost napraviti bilo kakav motiv na tapisonima u čak 36 kvaliteta. Dakle, želiš li imati vlastiti dizajn u, primjerice, vlastitom radnom prostoru ili pak spavaćoj sobi, s točno određenim odabranim bojama, tvoja ideja može postati stvarnost! Dok čekaš, napravit će ti besplatan uzorak 1×1 m na kojem će se vidjeti budući dizajn i kvaliteta. Na tepison se mogu prenijeti, na primjer etno motivi, crtež tvog djeteta, fotka kućnog ljubimca pa sve do motiva izvedenih u flourescentnim bojama - ukratko, gotovo sve što poželiš!

Ručno rađeni tepisi s potpisom 

Tvrtka je zastupnik za tepihe 125 godina stare nizozemske tvrtke Brink & Campman koja ima tvornice u Nepalu i Nizozemskoj, gdje se tepisi ručno rade od čiste novozelandske vune, bez i jednog grama sintetike. Veliki proboj na svjetsko tržište napravili su 90-godina prošlog stoljeća kad su napravili kolekciju tepiha prema kolekciji vrijednih slika iz newyorške Guggenheim galerije. Što nije bilo baš jednostavno - na tepihe je trebalo prenijeti bezvremenska remek djela. 

Za tvrtku Brink & Campman rade dizajneri svjetskog ranga, koji su smišljali dizajne tepiha  poznate brandove poput 'Morris & Co', 'Orla Kiely', 'Ted Baker', 'Sanderson', 'Harlequin', 'Florence Broadhurst' i mnoge druge. Ponudu tvrtke 'Podovi i interijeri Odak' možeš pronaći na njihovoj internetskoj stranici, kao i kataloge tvrtke Brink & Campman tepiha, a mi prenosimo tek nekoliko modela ovih unikatnih djela. 

Life&style Ov

Posjeti Miss7.24sata.hr