Romantična atmosfera uz svijeće

Ne postoji lampa koja pruža romantično svjetlo, kao što ga pruža svijeća. S obzirom da je veljača mjesec ljubavi, ukrasite svoj dom O! svijećama iz Take Me Homea po pristupačnim cijenama.
Vidi originalni članak

Iako su ružine latice i svjetlost svijeća pomalo klišej, u veljači im teško možemo odoljeti. Upravo zato je Take Me Home, trgovina dizjanerskih proizvoda s hrvatskim potpisom, odlučila svim svojim kupcima dati popust od 25% na šarmantne O! Candle svijeće.

O! Candle svijeće jedinstvene su ručno rađene dizajnerske svijeće. Ekološki vosak i pamučni fitilj osiguravaju izostanak crnog dima tijekom gorenja i gašenja svijeće. O! Candle donijeti će poseban ugođaj vašem domu ili uredu, a nekoliko modela jamči da će se lako uklopiti u svaki prostor. Različiti oblici zadovoljiti će mnoge ukuse i stilove, te su odličan poklon u svim prilikama. Vijek gorenja je 30 sati, a dostupne su u crvenoj, bijeloj i crnoj boji, ovisno o modelu.

Originalna cijena svijeća je 59 kn, dok su na akciji dostupne po pristupačnoj cijeni od 44,25 kn. Dostupne su u Take Me Home trgovini u Tomićevoj 4 te u njihovom web shopu. Akcija traje do kraja veljače.

Posjeti Miss7.24sata.hr