Ribe, blizanci i vodenjaci imat će sjajan tjedan, dok dva znaka moraju proći emocionalno čišćenje

Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Vremenska prognoza kaže da nas ovaj tjedan očekuje promjenjivo vrijeme
  • Baš tako će se stvari odvijati i za mnoge horoskopske znakove - promjenjivo
  • Pogledaj tko će ipak profitirati u idućih nekoliko dana, a kome baš ne cvjetaju ruže

Ovaj tjedan važno je da ne izgubiš tlo pod nogama - imamo golemu koncentraciju vodenih „ribljih“ energija pa postoji rizik da jednostavno otplivaš u krivom smjeru… 

Ribe

Srećom, na ovaj svijet došla si sa savršenim genom za transcendenciju. To znači da se ti osjećaš kao kod kuće kad tlo počne plutati za druge. Ovaj tjedan možeš biti sidro ljudima koji doista pate od svih emocija koje se trenutno šire na terenu. Tvoj najljepši dan: mladi mjesec 12. ožujka. Zaželi želju! Velika je vjerojatnost da će ti se uskoro i ostvariti. 

via GIPHY

Ovan

Poseban je tjedan, posljedice emocionalnog mladog mjeseca... Nemoj se iznenaditi ako si trenutačno malo emotivnija nego inače. To je potpuno u redu i u velikoj mjeri je za to zaslužna i Venera - kao i sunce - u horoskopskom znaku Ribe. Ovo je trenutak kad možeš skinuti oklop i pokazati se nježnom i ranjivom. Samo naprijed! Dobro je s vremena na vrijeme biti slab.

Life&style Ovi horoskopski znakovi su pravi plačljivci, oni se raspekmeze zbog svake sitnice

Bik

Tvoj planet vodilja na nebeskom svodu je preosjetljiva Venera. To je planet koji je ovdje na zemlji povezan s ljubavlju, seksom i snagom zavođenja. Poput našeg dragog sunca, ovaj se planet također trenutačno nalazi u izrazito emocionalnom horoskopskom znaku riba. Na ljubavnom planu očekuju te ugodna iznenađenja. Ako si solo, mogla bi upoznati osobu s kojom će se uskoro razviti ozbiljna veza.  

Postoji jedna stvar koja ti obavezno treba u spavaćoj sobi - prema tvom horoskopskom znaku

Blizanci

Neka se tvoja ljubav pretvori u grmljavinski uragan koji će prestrašiti bilo koji svjetionik. Ponekad moraš stajati iza svojih osjećaja i doći do točke u koju ne sumnjaš. Tada vrijedi razviti jedra i isploviti punom brzinom. Aleluja tri puta, možeš ti to! Samo budi hrabra i otvorit će ti se brojne prilike, osobito na poslovnom i financijskom planu. 

via GIPHY

Rak

Srećom, imaš posebnu vezu s elementom vodom i jednostavno si bliža svojim osjećajima. Trenutačno su, sa suncem i Venerom u horoskopskom znaku ribe, sve kozmičke brave otvorene. Dakle, nemoj se ni početi ispričavati zbog svoje emocionalne ekstravagancije! Međutim, pokušaj sačuvati mirnoću i nemoj biti nestrpljiva. Sve će uskoro doći na svoje mjesto. 

Lav

I za mlade lavove vrijedi sljedeće: samo ljubav se računa! S Venerom i suncem u horoskopskom znaku izrazito sentimentalnih i apsolutno natprirodnih riba, apsolutno se ne bi trebala iznenaditi ako i tebe iznenada šokiraju vrlo iznenađujuće emocije. To je pomalo kao da svemir igra „istinu ili izazov“ s tobom. Najbolje rješenje: pridruži se i zabavi se, bez obzira na to što ili tko dođe. Ostani razigrana i vesela i sve će biti OK.

Life&style Evo zašto je život s emotivnim ribama prekrasan, ali istovremeno i jako kompliciran

Djevica

Djevice su također srdačno pozvane da ne shvaćaju sve odmah ozbiljno. Ostani fluidna, fleksibilna i nastavi „s protokom“. Uzmi stvari onakvima kakve dolaze. Uvijek ostani opuštena – poslušaj svoje omiljene pjesme i pleši gola po sobi. Sve što pokrene tvoju „dušu“ je dopušteno!

via GIPHY

Vaga

Naravno, vage - a to je u prirodi njihovog horoskopskog znaka - uvijek žele ostati u ravnoteži. Međutim, to sada neće baš biti toliko lako, jer danas svi shvaćamo da ravnoteža može biti vrlo krhka stvar. Stoga je utoliko važnije da iznova poravnaš svoju osobnu vagu. Za to je najbolje da se fino opustiš i razmaziš – i radi to ovaj tjedan što je moguće češće. Napuni dobro baterije, trebat će ti. 

Škorpion

Na superčarobni mladi mjesec, kada mjesec i sunce imaju zaista vrlo romantičan susret (12. ožujka), naša draga Venera je također uključena u ovu trojku i osigurava da oči ne ostanu suhe. Kad je riječ o ljubavnom trokutu: ovo je idealan trenutak za razmišljanje o potpuno novim konceptima veze – ili je krajnje vrijeme da raščistiš neke stvari u svom ljubavnom životu.

Tko će biti milijunaš: 3 horoskopska znaka kojima se ove godine smiješi veeeliki novac

Strijelac

Za vatrene znakove - poput strijelca – je sada posebno vrijeme, jer stvari koje će se uskoro pojaviti na svijetu, sada se pokazuju puno brže. Kao da je doista netko okrenuo sat, čini se da se sve događa puno brže. Molimo te da paziš na svoje misli, jer nikada ne smiješ zaboraviti da energija širenja uvijek može ići u oba smjera. Vulkan koji se širi... eruptira. A to nitko ne želi. Dakle: kontrola misli! Izbjegavaj bilo kakve konflikte, jer bi kasnije mogla požaliti. 

via GIPHY

Jarac

Nemoj sada biti mrzovoljna! Emocije koje sada prolaze našim životima - zahvaljujući mladom mjesecu, Veneri i suncu - mogu se promatrati kao vrsta dubokog čišćenja. Sve se s vremena na vrijeme mora isprati. Dakle: riješi se svega što ti predstavlja teret. Nemoj oklijevati! 

Vodenjak

Dobra stvar u vezi s ovim snažnim emocijama, koje su za oktavu intenzivnije od tvog osnovnog tenora: horoskopski znak ribe slijedi vodenjaka i smatra se duhovno najuzvišenijim. Stoga ti je lako uhvatiti vibraciju riba i nemoj se iznenaditi ako predvidiš određene stvari nekoliko minuta prije nego što se dogode. Zaista nema razloga za brigu! Prigrli svoje senzore te svoju intuiciju pokušaj iskoristiti na poslu. 

Ovi horoskopski znakovi su najveće 'babe' od svih - njima se nikad ne treba povjeriti

Posjeti Miss7.24sata.hr