Pssst... Ova 4 horoskopska znaka najviše ogovaraju

Svatko ima svoje sitne slabosti - ovi znakovi vole trač
Vidi originalni članak

Malo tračeraja s najboljom frendicom totalno je bezazleno (i nadasve zabavno). Međutim, postoje ljudi kojima su ogovaranje i tračanje hobi. Svejedno radi li se o načinu odijevanja, poslu ili prijateljima – ova četiri horoskopska znaka uvijek imaju materijala za tračanje. 

Škorpion 

Osobe rođene u znaku škorpiona imaju snažne osobnosti. Ali su i beskompromisni: kad drugi ne plešu kako oni sviraju – ili, ne daj Bože, protuslove – postat će cilj ogovaranja. 

Ovan 

Osobe rođene u znaku ovna najradije bi prošle glavom kroz zid te se koriste svim sredstvima da ostvare svoje osobne ciljeve. Netko im pri tome stoji na putu? Onda ovan počne ciljano ogovarati te kako bi drugima oduzeo vjetar iz jedra. 

Strijelac 

Kad je riječ o tračanju, strijelci nemaju nikakve zadrške ili skrupula. Ako ima dobru priču, ogovarat će i najbliže prijatelje. 

Blizanci 

Život bez trača i ogovaranja? Za blizance je to nezamislivo! Rođeni u znaku blizanaca vole biti informirani – i vole znati još malo više od ostalih o ljudima iz svoje okoline. Osobito imaju tanke uši za pikantne stvari. Tko zna kad će joj zatrebati neka informacija…

Posjeti Miss7.24sata.hr