Proslavite 25. rođendan dm-a uz višestruke bodove

dm.hr
Vidi originalni članak

Ako još ne znate, ove godine dm slavi 25. rođendan. Da, prošlo je četvrt stoljeća otkako je dm otvorio prvu prodavaonicu u Hrvatskoj i promijenio način na koji kupujemo sve ono što nam je potrebno i ono čime se volimo počastiti. Upravo zato, dm časti svoje vjerne kupce višestrukim bodovima, a ovom slavlju su se do 15. travnja pridružili L’Oréal Paris, Eveline Cosmetics i Olival.

Svoju karticu dm active beauty napunite bodovima za buduće uštede, a svoju kozmetičku torbicu proizvodima L’Oréal Paris. Bilo da ste upravo potrošili omiljenu nijansu ruža Colour Satine Riche ili želite isprobati novu maskaru bambi Oversized Eye, do 15. travnja kupite ih u slavljeničkom duhu i uz svoju karticu dm active beauty ostvarite čak 25x više bodova.

Njegu kože prepustite liniji Olival Professional s kojom nećete samo slaviti dm-ov rođendan već i lijepi ten. Kupnjom Olival Professional vitaminskog seruma C počastite se s 25x više bodova i osvježenim tenom mladenačkog sjaja.

Ako ste s prvim zrakama sunca počeli razmišljati o kratkim hlačicama ili laganim haljinama, onda je pravo vrijeme da posegnete za anticelulitnim i depilacijskim proizvodima marke Eveline Cosmetics pri čijoj kupnji u dm-u i dm online shopu također ostvarujete 25x više bodova.

Slavlje će se nastaviti! Iz dm-a su nam otkrili da su za kupce pripremili još iznenađenja i zato vam preporučujemo da ih nastavite pratiti na Facebooku i Instagramu kako biste na vrijeme saznali što vas očekuje!

Posjeti Miss7.24sata.hr