Probala si sve protiv komaraca? Isprobaj ovu zamku kojom ćeš ih se riješiti u 10 minuta

shutterstock Ilustrativna fotografija tjeranja komaraca
Vidi originalni članak
  • Obožavamo ljeto, no komarci koji nam doslovno piju krv jedna su od najiritantnijih stvari ljeti
  • Vjerojatno si isprobala sve moguće stvari kako bi ih se riješila od dimnih spirala, tableta pa sve do taloga kave
  • Ono što možda nisi isprobala je postaviti im zamku pomoću koje ćeš se riješiti ove napasti u 10 minuta: i možeš je napraviti sama kod kuće

Iako jedva čekamo ljeto, sa ugodnim toplim ljetnim danima uvijek nam dolaze i problemi s komarcima. Tih napasti teško se riješiti, a vjerojatno si isprobala mnogo toga i potrošila gomile novca na tablete, spirale i sve moguće kako bi komarce zadržala podalje.

Da više ne bi trošila novac uzalud na razna sredstva protiv komaraca, pokušaj s ovim trikom koji bi trebao uhvatiti komarce u zamku. To vjerojatno još nisi pokušala, napraviti vlastitu zamku za komarce. Sve što ti je potrebno već imaš kod kuće. Pripremi jednu praznu plastičnu bocu, šećer, med i vodu i možeš započeti. 

Moda Muškarci su počeli nositi mrežaste hlače - pogledaj ovaj smiješni komad

Dosadni komarci napadaju samo tebe? Evo zašto jednostavno "više vole" neke ljude

Bocu prereži na dva dijela, a zatim u donji dio boce ulij mješavinu jedne čaše vode pomiješane sa šećerom i medom. Nakon toga makni čep sa gornjeg dijela boce i obrnuto uži dio stavi u donji dio boce koji je napunjen mješavinom. Ova slatka tekućina privući će komarce, te će ostati u donjem dijelu boce. Kreator ovog video tvrdi da ćeš ovako komarce moći držati podalje, pa se isplati probati. 

Saznajemo Upikao te komarac? S ovih 12 savjeta brzo ćeš se riješiti neugodnog svrbeža od uboda

Posjeti Miss7.24sata.hr