Pripremite se za prvu virtualnu dm žensku utrku uz Maria Mlinarića

dm.hr
Vidi originalni članak

Prva virtualna dm ženska utrka koja se trči za Opću bolnicu „dr. Ivo Pedišić“ počinje 14. lipnja i svim trkačicama omogućava da naprave nešto dobro za svoje zdravlje i za zajednicu. Na nama je da nastojimo ostvariti cilj koji si postavimo, a dodatan poticaj je to što će dm za svaki kilometar koji pretrčimo unutar odabrane dionice donirati 10 kuna za obnovu Odjela pedijatrije sisačke bolnice.

Kako bismo bile što uspješnije u prikupljanju kilometara, dm se i ove godine udružio s Mariom Mlinarićem koji je osmislio posebne treninge za dm žensku utrku. Posjetite Facebook stranicu Maria Mlinarića i pridružite se pripremama koje obuhvaćaju atletske treninge te treninge snage i tonizacije. Uz dobru volju, trebat će vam dobre tenisice za trčanje i boca vode da biste se doveli u formu kojom ćete ostvariti svoj cilj na dm ženskoj utrci. Pridružite se virtualnoj zajednici trkačica koje će od 14. do 20. lipnja biti dio dm ženske utrke i donesite odluku kojom ćete učiniti nešto dobro za sebe i za svoju zajednicu.

Zapamtite, nikada nije prerano niti prekasno donijeti odluku kojom ćete utrti put zdravijem načinu života. Do 6. lipnja prijavite se za sudjelovanje u dm ženskoj utrci na www.ticketing.com.hr te odaberite dionicu koju ćete pretrčati. Uplatom kotizacije ostvarujete pravo na sudjelovanje u utrci te dobivate poklon-paket sa službenom majicom utrke, proizvodima dm-a i dm-ovih partnera. Poklon-paket možete preuzeti u prodavaonici dm-a ili odabrati dostavu na kućnu adresu uz nadoplatu troškova dostave u iznosu od 25 kuna.

Više detalja o načinu sudjelovanju i prijavama možete pronaći na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr.

 

Posjeti Miss7.24sata.hr