Pripadnice 4 horoskopska znaka su najbolje kuharice i svi jedva čekaju k njima u goste

Becca Tapert/Unsplash
Vidi originalni članak
  • Voliš kuhati s puno različitih namirnica te sama kreiraš i modificiraš recepte?
  • Pratiš sve kulinarske emisije te usrećuješ često prijatelje i obitelj uspješnim i maštovitim jelima?
  • Onda si vjerojatno rođena u jednom od ova 4 horoskopska znaka 

Ako se pitaš ima li talent za kuhanje ili pečenje nešto s horoskopskim znakom, onda je odgovor – ima! I to jako puno! Naime, nekim horoskopskim znakovima su urođene karakteristike poput strpljenja, kreativnosti, veselja u isprobavanju i perfekcionizma – a sve to čini dobre kuhare. Otkrit ćemo ti koja četiri horoskopska znaka imaju najbolju podlogu za dobrog kuhara…

Bik

Osobe rođene u znaku bika su vrlo usko povezane sa svojim čulima. Bikovi osjećaju mirise i okuse intenzivnije od drugih – jednostavno zato jer si uzimaju više vremena za uživanje. Kad bik stoji ispred štednjaka - uključi sva čula. Nikada neće poslužiti nezačinjeno jelo ili jelo s malo okusa – jer ga je prije kušao te kasnije začinio prema svim svojim čulima. 

Life&style Savršena metoda čišćenja ploče za kuhanje jednostavnija je nego što misliš

Rak

Rak voli usrećiti svoje prijatelje i obitelj jelom koje je sam skuhao. Pri tome zna ne koristi sve kulinarske trikove i finese. Međutim, tijekom godina svlada nekoliko kulinarskih tehnika te ih usavrši. Zato rak neće poslužiti neke nove kreacije, nego „svoje jelo“. I to s puno ljubavi za detalje. 

Vaga

Vage vole isprobavati nove kulinarske tehnike i metode spravljanja jela. Pri tome se rado drže ludih recepata te im jela uglavnom ispadnu sjajna. Ako im se ipak nekako ušulja neka greškica, onda će to jelo već sljedeći puta biti savršeno. 

Nova kuharica Zar stvarno?! Paris Hilton pokrenula kanal za kuhanje, evo što je pripremila u prvom videu!

Jarac

Jarac si za vrijeme kuhanja isključi glavu te se opusti. To vrijedi i kod rezanja luka, ali i kod miješanja juhe. Jarac pomno prati svaki korak pri spravljanju jela te je pri tome vrlo pažljiv. Rezultat se na kraju itekako može fino okusiti.

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU VIDEO SERIJALA BY MISS7 "MISS7 SE UDAJE": FRIZURA I ŠMINKA

Your browser doesn’t support HTML5 video

Posjeti Miss7.24sata.hr