Princ Harry otvorio dušu i otkrio traume iz djetinjstva: "Prošao sam kroz bol i patnju zbog oca princa Charlesa"

Pixsell Princ Charles i princ Harry
Vidi originalni članak
  • Vojvoda od Sussexa rekao je da je njegov otac postupao prema njemu slično kao što su postupali kraljica Elizabeta II i pokojni princ Philip prema princu Charlesu, poprilično grubo i strogo
  • Princ Harry otkrio je da je počeo razmišljati o napuštanju kraljevske obitelji već u ranim 20-ima
  • Kaže kako je morao staviti svoju obitelj na prvo mjesto te je zadovoljan svojom odlukom da napuste kraljevsku obitelj

Princ Harry otvorio se vezano uz svoju vezu s ocem, 36-godišnji član kraljevsjke obitelji kraljevski nedavno je dao fanovima zaviriti u njegov odnos s pricom Charlesom.

"Ponašao se prema meni onako kako su se njegovi roditelji ponašali prema njemu", rekao je vojvoda od Sussexa. Dugo se šuška da je njegov otac princ Charles bio u donekle grubim odnosima s kraljicom Elizabetom II i pokojnim princom Philipom - koji su ga veoma strogo pripremali da jednog dana postane monarh.

Stars Jedno ime je veliki favorit za kćer Harryja i Meghan, ali upravo se pojavilo novo ime koje zvuči - neodoljivo

Veza je bila toliko zategnuta da je Harry rekao da je počeo razmišljati o napuštanju kraljevske obitelji već u "ranim 20-ima". Dodao je da mu je supruga Meghan Markle bila motivacija da napusti obitelj.

Njegovo viđenje onoga što je kraljevski život učinio njegovoj majci, pokojnoj princezi Diani, potaknulo je njegovu želju da se iseli

"Mnogo je boli i patnje koja se prenosi", rekao je. "Dakle, mi kao roditelji trebali bismo činiti najviše što možemo i reći: 'Znate što? To mi se dogodilo, pobrinut ću se da se to vama ne dogodi.' Harry dijeli dvogodišnjeg sina Archiea s Meghan Markle, a par također očekuje djevojčicu. Harry je sa suprugom odlučio napustiti kraljevsku obitelj te sada žive u Kaliforniji. Princ je rekao da se nada da će "prekinuti ciklus" unutar vlastite obitelji nakon što je shvatio da je roditeljstvo njegovog oca odraz njegovog vlastitog odgoja.

Ljudi se ne mogu načuditi koliko princ Harry zapravo liči na djeda. Pogledaj fotku princa Philipa iz 1957.!

"Nikad to nisam vidio, nikada nisam znao za to, a onda sam odjednom počeo sastavljati dijelove slagalice: U redu, dakle, ovo je mjesto gdje je išao u školu, to se dogodilo, znam to o njegovom životu, također znam da je to povezano s njegovim roditeljima pa to znači da se prema meni ponašao onako kako se ponašalo prema njemu, pa kako to mogu promijeniti prema vlastitoj djeci?", rekao je princ Harry.

Dodao je: "I evo, preselio sam cijelu svoju obitelj u SAD, to nije bio plan, ali ponekad morate donijeti odluke i staviti obitelj i svoje mentalno zdravlje na prvo mjesto." Nadalje, Harry je rekao da je njegov život bio poput "mješavine između The Truman Showa i boravka u zoološkom vrtu", te čak kaže da je iza njegovih zloglasnih "divljih zabava" stajala "trauma iz djetinjstva". Rekao je da ga Markle jako podržava i uvjeravala ga da "ne treba biti princeza". Kad se Harry počeo osjećati kao da je "u kavezu", ohrabrila ga je da potraži terapiju.

Stars Meghan Markle dobila je milijune predujma za svoju knjigu o ocu i sinu: "Imaju puno životnih troškova..."

 

Napokon, Harry je dodao da je zadovoljan svojom odlukom da se odseli. "Tako da sada ovdje živim, zapravo mogu uzdići glavu i osjećam se drugačije", rekao je. "Teret sa mojih ramena je pao, isto kao i sa njezinih, mogu hodati okolo osjećajući se malo slobodnije, mogu uzeti Archieja na stražnji dio bicikla, nikad ne bih imao priliku to učiniti."

Posjeti Miss7.24sata.hr