Prilika koja se ne propušta: Aldo Fashion Days donosi fenomenalne popuste

Aldo
Ulovite svoj omiljeni jesenski komad po odličnoj cijeni
Vidi originalni članak

Za savršene odjevne kombinacije ključni su modni dodaci koji će im dati dozu zaigranosti i živosti, bilo da ste se odlučili za zanimljivu torbicu, kapu, maramu ili upečatljive cipele. Sve fashionistice i ljubiteljice modnih dodataka razveselit će kanadski brend ALDO koji je već započeo s fenomenalnim akcijama u kojima ćete sigurno uloviti svog favorita iz jesenske kolekcije.

Bez obzira koji stil njegujete, ponuda u ALDO dućanima zadovoljit će različite ukuse i stajlinge, od street style i casual pa sve do onih ženstvenijiih i elegantnijih. Za vrijeme ALDO Fashion days akcije gdje će   biti snižen dio kolekcije jesen/zima čak do 50%, moći ćete pronaći najbolje modne dodatke koji i najjednostavniji outfit čine privlačnim i posebnim. 

U ponudi možete pronaći svoje omiljene modele udobnih i trendi tenisica, koje se nose u svakodnevnim kombinacijama, kao i u onim formalnijim. Osim toga, klasične salonke su „must have“ svakog ormara, pa ne propustite iskoristiti sjajnu priliku i uloviti ovaj ultimativni model cipela.

Još jedan neizostavan modni dodatak koji podiže svaki outfit i koji svaka žena s radošću nosi su torbe, bez obzira na veličinu, oblik ili boju. Ako volite male torbe u neutralnim tonovima s upečatljivim detaljima ili pak one velike klasične crne – u ALDO kolekciji svaka žena može pronaći nešto po svome ukusu. 

Inspirirajte se i prepustite mašti, te stvarajte trendi stajlinge uz brend ALDO. Posjetite Aldo web shop ili ALDO poslovnice i odaberite svog modnog favorita ove jeseni.

Posjeti Miss7.24sata.hr