Prekrasne dekoracije kojima možemo ukrasiti dom pronašli smo u ponudi Bellus Designa

Instagram @bellus_design Foto: Instagram @bellus_design
Vidi originalni članak
  • Efektni ukrasi za dom, čak i oni najmanji, poput podmetača za čaše ili prstena za ubruse mogu svojim dizajnom uljepšati naš životni prostor i uređenje
  • Upravo takve, baš posebne dekoracije, možemo pronaći u ponudi brenda Bellus Design
  • Izrađeni od smole, keramike i drveta te u predivnim bojama, bit će savršeni odabir za nadopunjavanje kolekcije proljetnih ukrasa!

Proljetne kolekcije za uređenje doma već su stigle u trgovine, no ako se želimo odmaknuti od klasičnih cvjetnih motiva i pastelnih boja, ponuda domaćeg brenda Bellus Design, s dekoracijama i sitnicama za dom od većinom smole, drveta i keramike mogla bi biti savršeno mjesto na kojem možemo potražiti nove ukrase za svoj dom. 

Brend pokrenut prije nekoliko godina, nastao je iz hobija Jasmine Biljan, koja je odlučila spojiti svoju kreativnost i poduzetnički duh u prekrasne dizajne stvorene rukama. Jasmina se uvijek trudi da ponudi nešto drugačije i unikatno, a inspiraciju koja joj najviše dolazi u tišini i mraku, pretače u kalupe koje sama izrađuje za gotovo sve svoje proizvode.

U trenutnoj ponudi Bellus Designa tako se modu pronaći ukrasni predmeti od smole, keramike i drveta, poput podmetača, podmetači od keramike i smole, svijeće od kombinacije soja voska i betone, kao i šarmantni zidni satovi, ali i praktične daske za posluživanje hrane, prsteni za ubruse te platneni ubrusi!

Jasmina je svakoj izradi pojedinog predmeta posebno posvećena te je napomenula kako traje dugo, a iznimno je važna i dobra priprema, kako bi isplanirani proizvod ispao baš onako kako je zamislila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BELLUS® est.2019 | Umjetnost i mnogo više (@bellus_design)

"Izrada kalupa je gotovo najbitniji korak. Modele za kalupe izrađujem tako da drveni podmetač brušenjem oblikujem u željeni model, taj model stavim u plastičnu posudicu i zalijem tekućim silikonom koji se nakon 24 sata stvrdne. Tada vadim model iz silikona i ono što ostaje nakon toga je kalup spreman za ulijevanje smole. Prilikom izrade kalupa i ulijevanja smole potrebno je biti posebno oprezan i prilaziti da je površina na kojoj se radi potpuno ravna. Nakon što se smole dovoljno stisne, otprilike 24 sata nakon ulijevanja, može se vaditi iz kalup i spremna je za brušenje rubova i nanošenje laka u zlatnoj  ili nekoj drugoj boji. Nakon što se lak nanese i osuši podmetač je spreman za isporuku", opisala je Jasmina proces izrade jednog Bellus Design podmetača, koje kao i sve druge predmete u ponudi izrađuje uz svoj redovan posao i brigu o obitelji.

Upravo su podmetači za čaše Jasminin najprodavaniji proizvod, a nakon toga ih slijede daske za posluživanje od drveta iz turopoljskih šuma i smole te elegantni prsteni za ubruse.

Cijene Bellus Design ukrasa kreću su od 20 eura naviše, uvijek ovisno o zahtjevu i razini personalizacije traženog proizvoda, napomenula je Jasmina, koja je već krenula s novom morskom kolekcijom, na kojoj će ponuda biti bazirana do jeseni, kad nas očekuju i drugi noviteti!

Life&style U Zaru i H&M Home stigli su predivni ukrasi za Uskrs kojima jedva čekamo ukrasiti dom!

Posjeti Miss7.24sata.hr