Predstavljamo sobu koju ćemo preuređivati

Davor Puklavec/ Pixsell
Portal Budi IN je omogućio čitateljici Draženki potpuni makeover spavaće sobe. Novi namještaj, boja zidova i dekorativni detalji dat će sobi potpuno novi sjaj.
Vidi originalni članak

"Najprije smo renovirali kuću, a zatim su mi prioritet bili kuhinja i dnevni boravak. Spavaću sobu sam jednostavno zanemarila, a dolaskom posljednjeg djeteta u potpunosti smetnula s uma. Presretna sam što mi je portal BUDI.IN omogućio da ugledam svoju sobu u novom svjetlu. Bit će to idealan poklon za 15 godina braka", izjavila je Draženka.

Makeover Draženkine sobe vodit će poznata dizajnerica interijera Mirjana Mikulec koja će njenu spavaću sobu namjestiti Hespo namještajem. Hespo je vodeći hrvatski proizvođač madraca i namještaja te dobitnik mnogih međunarodnih nagrada i certifikata. Osim madraca i namještaja za spavaće sobe, Hespo u svoju ponudu ubraja i medicinke madrace i opremu, jastuke, prekrivke i poplune, elastične podloge, tapecirane krevete, namještaj za mladenačke sobe te hotelski program.

Spavaću sobu uskoro će krasiti Hespova linija Marta. Elementi programa namještaja Marta su raznovrsni, brojni i funkcionalni te otvaraju nebrojeno mnogo mogućnosti za kombiniranje unutar prostora. Namještaj je jasnih linija s brojnim praktičnim rješenjima i bonus prostorima. Fronte Hespovog programa Marta su svijetlih boja koje izazivaju osjećaj svježine, ugode i smirenosti, a kombiniraju se s dodacima boje patlidžana koje atmosferu u sobi čine razigranom i daju dozu temperamenta.

Zidove sobe osvježit će Bačelić boje i lakovi koji već 19 godina nude najbolje lakove, boje i ostale materijale za održavanje i uređivanje velikih površina u domu kao što su podovi i zidovi. Poseban naglasak stavljaju na očuvanje okoliša te preporučuju korištenje lakova i boja na vodenoj bazi te ekološko zbrinjavanje ambalaže. Ličilačke radove će izvoditi brzi i pouzdani Coloro interijeri.

Draženkinu sobu posebnom i drugačijom će učiniti i detalji iz Home Sweet Homea. Vođena Home Sweet Home-ovim motom da detalji čine dom posebnim, Mirjana Mikulec će odabrati detalje svjetskih dizajnerskih kuća koje se nalaze u njihovom asortimanu. Alessi, IVV, Guzzini, Artemide, Flos, Foscarini i Moooi su samo neki od dizajnerskih brendova koji mogu krasiti vaš dom.

Rasvjetu je osigurao Lighting, svjetlotehnički inženjering, koji je između ostalog osvijetlio i poznate dubrovačke gradske zidine. Ovlašteni su zastupnik za Philips lighting, a njihov web shop oduševit će sve koji žele najbolju rasvjetu u svom prostoru bez obzira radi li se o unutarnjoj, vanjskoj ili ambijentalnoj rasvjeti.

Više fotografija sobe pogledajte u galeriji.

Uskoro pogledajte kako su tekli radovi te kako izgleda preuređena soba

Posjeti Miss7.24sata.hr