Pozor! Emotikon 'mali penis' postao je ultimativni viralni hit!

Screenshot(Smitsonian Channel
Vidi originalni članak
  • Stiglo je čak 230 novih emotikona
  • Emotikon za menstruaciju pojavio se po prvi put
  • Međutim, emotikon šake koja pokazuje da je nešto maleno podignuo je više prašine

Prihvatimo to! Emotikoni su novi i općeprihvaćeni oblik komunikacije, a ponekad se poruke bez njih smatraju čak i nepristojnima. ''Napisala je ''ok'' bez smajlića.'' - rečenica je koja ponekad znači crveni alarm za bijes i ljutnju. Važnosti ovih univerzalnih znakića svjesni su i čelnici društvenih mreža koji su i ove godine izradili novi set emotikona koji nam stižu za tekuću godinu. Stiže nam čak 230 novih ikonica, a izglede i značenje možeš pogledati u videu ispod!

The Unicode Consortium, organizacija koja je kreirala emotikone, kaže kako su njima htjeli obuhvatiti i osobe s poteškoćama i invaliditetom pa su dodali simbole za invalidska kolica, znakovni jezik, slušne aparatiće... A dodali su i emotikon za menstruaciju. 

''Za sve godine tišine i izbjegavanja ideje menstruacije'' - piše u komentarima. Ipak, ovo nije emoji koji je podigao najviše prašine. Danas, naime, cijeli svijet priča o šaki koja pokazuje da je nešto maleno. Pogledaj ga pa vidi na što tebe asocira?

 

Jer cijeli svijet u emotikonu ''Pinching Hand'' vidi simbol za ''mali penis''. ''Napokon emotikon koji opisuje mog bivšeg.'' - jedna je od brojnih šala na Twitteru koji od dosjetki stvarno gori. 

Mašta stvarno radi svašta! A što tebi kaže tvoja? 

Posjeti Miss7.24sata.hr