Poznato je prvo troje finalista Supertalenta, fanovi nezadovoljni ispadanjem mentalista i žene od gume

Nova TV
Vidi originalni članak
  • Sinoć je prikazana prva od četiri polufinalne epizode Supertalenta koja je otkrila imena troje finalista
  • Devetero kandidata u polufinalu je odradilo nezaboravne nastupe, ali samo su Azra Grljević, Josip Šušnjara i Emilio Alcantara prošli dalje
  • Veliki dio fanova ipak nije zadovoljan konačnim ishodom jer smatraju da su mjesto u finalu zaslužili mladi mentalist iz Posušja Antonijo Mitar i "žena od gume" Ukrajinka Anastasiia Mazur

Uzbudljivo izdanje "Supertalenta" ulazi u posljednju fazu. Sinoć je prikazana prva od četiri polufinalne epizode, a od devet natjecatelja samo njih troje plasiralo su u veliko finale. Njima će se pridružiti još po troje natjecatelja iz preostalih polufinalala, a svi zajedno će se potom boriti za nvočanu nagradu od 200 tisuća kuna i titulu pobjednika Supertalenta, koja će im otvoriti mnoga vrata showbiza.

Tri imena koja su slavila nakon ove epizode su Azra Grljević, Josip Šušnjara i Emilio Alcantara. Oni su za svoje nastupe nagrađeni plasmanom u polufinale, a evo kako je to izgledalo.

Trbušna plesačica Azra Grljević ostavila je sve bez daha, posebno kad je izvela ples na kiši, nakon kojeg je potpuno mokra završila nastup. Izgledalo je fascinantno...

- Rekli smo da si ti the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! - poručila je Maja i dodala: 'Nastup je bio fenomenalan, izgledala si  senzacionalno i plesala si sjajno. Baš je bio show i ono što nam je trebalo večeras!'

Davora Bilmana posebno je očarala.

- Još uvijek se vraćam k sebi. Iskoristio bih rečenicu iz jednog crtića, koju će shvatiti malo iskusniji gledatelji, radi se o jednom crtiću u kojem jedan lik kaže: 'Mislim da sam vidio micu macu'".

Josip Šušnjara obara s nogu svojim prekrasnim glasom, a za nastup u polufinalu odabrao je pjesmu "Sign of the Time", popularni hit Harryja Stylesa. Njegov styling žiri je usporedio s Malim Princem i Freddijem Mercuryjem, a njegove vokalne sposobnosti ponovno su došle do izražaja. Odradio je pjesmu fenomenalno.

- Ja ću samo reći da si u mojoj glavi nakon svog nastupa napravio ozbiljnu pomutnju, nedoumicu ili čak troumicu tko bi trebao proći u finale i mislim da ti je to dovoljno dobar komentar, komplimentirao mu je Davor Bilman.

A posljednji koji je ušao u finale je cirkuski performer Emilio Alcantara. On je impresionirao žiri svojom vještinom uz pjesmu "Do you love me", tijekom koje se popeo na cirkuske rekvizite koji su mu se ljuljali pod nogama. Na pozornici mu se pridružila i supruga koja mu je asistirala tijekom točke.

- Večeras je bio barem tri stepenice iznad audicijskog nastupa. Balansiranje u dva smjera, zbilja ne razumijem kako je to moguće. Ovo je apsolutno zaslužilo ići u finale, ali bez dileme, rekla je Martina nakon njegovog nastupa.

Ipak, dio gledatelja je ostao nezadovoljan ishodom polufinala. Mnogi su smatrali da je mjesto u finalu zaslužila "žena od guma", Ukrajinka Anastasiia Mazur ili mladi mentalist iz Posušja Antonijo Mitar. 

"Ovo je pravi talent! Nastup vrijedan finala", bio je samo jedan od pozitivnih komentara na nastup mentalista iz Posušja, dok su za Ukrajinku Anastasiju komentirali...

"E ovo, dame i gospodo se zove supertalent. Svaka čast Anastasiia." Netko je još dodao: "I danas jedna točka vrijedna strahopoštovanja, ta žena kao da nije čovjek, kao da je izašla iz stripa"

Pogledaj njihove nastupe i zaključi sama - jesu li Anastasiia i Antonijo zaslužili mjesto u finalu?

Posjeti Miss7.24sata.hr