Poznati na Iskonovoj premijeri 'Samo ljubavnici preživljavaju'

Sinoć održana hrvatska Iskon premijera novog filma Jima Jarmuscha 'Samo ljubavnici preživljavaju' okupila je i brojne filmske zaljubljenike među poznatim osobama.
Vidi originalni članak

U filmu su tako uživali književnica Rujana Jeger, glumac Damir Markovina, pjevačica Žanamari Lalić sa zaručnikom, glumac Goran Grgić, blogerica Isabella Rakonić, pjevač Filip Dizdar s djevojkom, voditeljica Danijela Trbović, te Jasna Nanut i Mario Petreković.

U filmu 'Samo ljubavnici preživljavaju' igra sa „modernom“ vampirella tematikom, prikazujući zubate nemani kao kulturolike pojave ovisne o umjetnosti, dobroj glazbi i predane vječnoj ljubavi. U isto vrijeme Jarmusch kritizira modernu bezidejnu civilizaciju.

Adam je glazbenik koji se ponovno susreće sa svojom životnom ljubavi Evom. Ta ljubavna priča traje kroz stoljeća (budući da su dvoje ljubavnika vampiri) a Adam je sad krajnje depresivan i ne vidi gdje svijet vodi. Njihova ljubav je poljuljana I na velikom testu kada se pojavi divlja i nekontrolirana Evina sestrica. Vampiri nisu nikada bili tako cool, tako kultivirani I tako humani kao u ovoj romantičnoj komediji. Sofisticirani par se družio s veličinama poput Schuberta, Shellyja i Byrona a okolo se vozika u vintage autima, izležava u antiknim svilenim kimonima i skuplja rijetke električne gitare. No što kad ljubav postane upitna?

Više slika pogledajte u galeriji...

Posjeti Miss7.24sata.hr