Poznate Hrvatice iskreno su progovorile o svojim godinama na Ženskoj priči!

PR/Ženska priča
Vidi originalni članak
  • Poznate Hrvatice iskreno su progovorile o svojim godinama na talk showu Ženska priča
  • Marijana Perinić i opuštena atmosfera u zagrebačkom klubu Sax! okupile su brojnu publiku
  • Gošće Zdenka Kovačiček, Bojana Gregorić Vejzović i Borna Kotromanić pričale su kako održavaju vitalnost i ostaju mladolike

Voditeljica i spisateljica Marijana Perinić će na drugoj, klupskoj "Ženskoj priči" govorila je o temi koja se tiče i žena i muškaraca, "Kad su godine samo broj". Ovog četvrtka održan je drugi, ovosezonski talk show Marijane Perinić, a opuštena atmosfera u klubu Sax! privukla je brojnu zagrebačku publiku. Na sceni su se našle tri poznate dame koje su otvoreno i iskreno pričale o svojim godinama, dokazujući tezu da ukoliko brinemo za sebe i osluškujemo svoje unutarnje dijete, godine su ipak samo stvar "numerologije". 

Naša poznata rock i jazz pjevačica, žena za sva vremena, Zdenka Kovačiček je pričala o danima kada je s bendom putovala svijetom, ljubavi prema glazbi, bez koje ne bi mogla zamisliti život, i o važnosti da žena radi ono što voli te da se okuži mlađim generacijama, koje će joj dati dodatnu energiju, koju smatra ključem dobrog izgleda. 

Kazališna, filmska i televizijska glumica Bojana Gregorić Vejzović je publiku nasmijala anegdotama iz bračnog života te podijelila sve tajne uspjeha na showu Ples sa zvijezdama na kojem je prepoznata kao izvrsna plesačica te je bila miljenica publike. Fleksibilnost i vitalnosti svakako idu u prilog njenom mladolikom izgledu. Borna Kotromanić, životna motivatorica, u krcatom je klubu mnoge ostavila bez teksta, pričajući bez zadrške o svom životnom putu, borbi protiv strahova kroz koje je prolazila kao dijete i kao majka četvero sinova, da bi danas konačno živjela svoj puni potencijal, ne pristajući na osrednjost i kompromise.

Gošće su pričale o svakodnevnim ritualima, prehrani, važnosti aktivnog života, dobrog sna, a bilo je tu priče i o seksu, uz jasnu poruku kako je za dobar izgled ipak bitan životni užitak, prihvaćanje i zdrava ljubav prema sebi.

Sezona 'Ženske priče' trajati će do srpnja 2022. godine. Emisija će se uskoro moći pogledati na kanalima Otvorene televizije. Novo izdanje Ženske priče održat će se u klubu hrvatskih glazbenika SAX!  (Palmotićeva 22, Zagreb), u srijedu 06. srpnja 2022 u 20 sati, a sav prihod od ulaznica donirat će se, kao i svaki mjesec, udruzi u borbi protiv raka dojke Europa Donna Hrvatska. 

Posjeti Miss7.24sata.hr