Potrošila je 250 tisuća kuna da izgleda kao Barbie!

Instagram
Još jedna hodajuća Barbie? Bizarna fascinacija izgledom lutke ne prestaje, pa je tako i Berlinčanka Paris poželjela biti Barbie, pa šta košta da košta!
Vidi originalni članak

Ova 26-godišnjakinja iz Berlina, Paris Herms, u djetinjstvu se obožavala igrati s Barbikama, a danas je tu ljubav pretočila u svoj izgled. Ni prva ni zadnja, moramo reći, ali uvijek smo znatiželjni da vidimo kako je to uspjelo nekoj novoj curki. I zgražamo se koliko je novaca potrošila da ostvari svoj san. Paris (je li to pravo ime?) kaže da je tako obožavala lijep i krhak izgled Barbika da se odlučila na plastične operacije ne bi li im nalikovala. Kako to obično biva - Paris nema puno sličnosti s poznatom lutkom. Za početak ne vidimo tu krhkost... A ni tetovaže se ne uklapaju.

S operacijama je počela sa 17 godina kada je napravila nove usne. Nakon toga, tzv. "prava berlinska Barbie" postala je poznatija na Instagramu i nastavila trošiti na mnogobrojne plastične operacije, među kojima su bili višestruko povećanje grudi i operacija nosa. Na operacije je dosad potrošila, preračunato, gotovo 250 tisuća kuna, no tu ne planira stati - sljedeća na popisu želja je operacija uklanjanja dva rebara kako bi imala uži struk. 

Za operacije joj je novac davala baka koja ju je odmalena odgajala. Doduše, baka se ne slaže s njenim izborom, ali je svakako podržava. Bez obzira na što ljudi misle, Paris smatra da je najbolje raditi ono što te čini sretnim, jer imamo samo jedan život - a ona je iznimno sretna sa svojim. Jedino što na to možemo reći je da se u tome slažemo s njom - you go girl!

Posjeti Miss7.24sata.hr