Posjetile smo novi outlet sportske opreme i provjerile koliko se isplati. Evo što smo kupile i po kojim cijenama

Privatni album/Olja Runjić
Vidi originalni članak
  • Danas smo posjetile novootvoreni Hervisov dućan u Roses Designer outletu
  • Većina artikla je snižena na 50 posto, a na sve artikle čija cijena nije posebno snižena, odobrava se popust od 20 posto
  • Recimo, kupaći kostim koji stoji 300 kuna, u outletu je 140, a bicikli su sniženi i po tisuću kuna

U Roses Designer Outletu u Svetom Križu Začretje danas se otvorio novi Hervisov outlet i naravno da smo morale odmah otići vidjeti što ima i isplati li se ubuduće potegnuti do tamo po sportske stvarčice. Kad smo došle, iznenadilo nas je veeeliki prostor, ali i golema ponuda. Otkrivamo ti što smo kupile, koliko smo platile i, ono najvažnije, kolika je razlika u cijenama:

Badići i luftići 

Kako nam dolazi ljeto, naravno da je potreban novi badić. Naišle smo na policu prepunu badića po prilično povoljnim cijenama.
Magdalena: "Ugledala sam dvodijelni kostim u maslinastoj nijansi s detaljima od čipke čija je cijena 300 kuna, no ja sam ga sada platila 140 kuna".   

Mirna: "Odlučila sam se za kombinaciju i uzela donji dio, tamnoplave gaćice s točkicama čija je cijena bila 140 kuna, a ja sam ih platila 70, a gornji tamnoplavi dio s crvenim obrubom platila sam također 70 kuna, a koštao je 140".

Kada smo pronašle badiće, ugledale smo policu prepunu luftića po pravim akcijskim cijenama. Naime, luftić u obliku sladoleda, krafne ili lubenice košta svega 40 kuna, a cijena mu je bila 80 kuna. Naravno da smo potražile i jako trendi flamingos luftić (ipak treba ovo ljeto nešto i objaviti na Instagramu;) i pronašle smo ga - sa 500 kuna snižen je na pola, dakle, 250 kuna. 

Tenisice, tajice i majice

Naša generacija uvijek na nogama voli imati tenisice. Ok, ponekad i vrtoglave štikle, ali tenisice su nas najviše zanimale kada smo se uputile u novootvoreni Hervis. Izbora nije manjkalo - ugledale smo policu prepunu tenisica u raznim bojama i razne modele. Snižene su od 20 do 50 posto, a iako smo se bojale da će izbor brojeva biti problematičan i da ćemo naći samo modele u jako velikim, odnosno jako malim veličinama, ipak smo pronašle svoj broj. 
Mirna:
 "Zaljubila sam se u crno-sive Skechersice koje u sebi sadrže ultramekani uložak koje su sa 399,95 kuna snižene na 229,99.  Magdalena: "Pronašla sam roza Speva tenisice koje su dosta prozračne, a i boja mi ide uz gotovo sve kombinacije. Njihova cijena bila je 949,99 kuna, a platila sam ih 474,99 kuna. 

Bicikl, role i kaciga

Biciklisti, vjerojatno ćete se razveseliti kad pročitate da su veliki popusti na bicikle - čak 1000 kuna. Cijena bicikla na koji je Mirna bacila oko je 1999 kuna, a bila je 2999 kuna.
Magdalena: "Rolam već godinama, a moje role su već raspadnute pa sam potražila kakva je tamo ponuda. Ugledala sam model po cijeni od 500 kuna koji nije posebno snižen, ali na tu cijenu imaju popust od  20 posto. Ali, zapela mi je za oko i prefora kaciga u koju sam se zaljubila na prvi pogled. Ljubičasta je sa žutim detaljima i iako je možda dizajn namijenjen za djecu, nisam mogla odoljeti, a da je ne isprobam. Pristaje mi i možda si je kupim - stajala je 140 kuna, no snižena je na 70 kn".

Ulovile smo super majice

Kako smo obje aktivne u sportu, nismo mogle odoljeti tajicama i majicama s polica. Tako je svaka pronašla svoju kombinaciju.
Magdalena: "Kupila sam roza adidas majicu po cijeni od 159,99 kuna na koju sam dobila popust 20 posto pa sam je platila 128 kuna. Bila sam preoduševljena i Nike tajicama čija je cijena bila 300 kuna, a sada su 240 kuna, no to mi je bila malo previše za tajice pa makar su Nike. Moram štedjeti za ljetovanje". 
Mirna: "Izabrala sam istu adidas majicu kao i Magdalena, samo u crvenoj boji". 


Zadovoljne ili ne?

Ovim shoppingom smo i više nego zadovoljne. Iz Hervisa smo izašle s osmijehom na licu, ali i vrećicama u koje smo utrpale stvari koje smo dugo priželjkivale kupiti, ali su nam bile skupe. Isplati li se putovati do Začretja? Da, svakako, ako vam treba sportska oprema ili obuća i pogotovo ako vas ide više. 

Posjeti Miss7.24sata.hr