Pomozite nam u čišćenju okoliša!

Thinkstock / Spencer Davies
Od 11. veljače do 3. ožujka svatko može nominirati lokaciju za koju smatra da joj je potrebno čišćenje. Nakon toga će 24sata odabrati 6 primorskih i 6 kontinentalnih lokacija koje će zablistati!
Vidi originalni članak

Zaštita okolišta važna je, ali često marginalizirana tema zbog čega 24sata u suradnji sa svojim partnerima pokreće Veliku eko akciju. Žele ukazati na važnost očuvanja okoliša i to pomoću ekoloških akcija čišćenja - a u tome trebaju vašu pomoć! Pogledajte nominirane lokacije na www.24sata.hr/eko-akcija!

Tijekom 2013. godine očistit će 12 lokacija diljem Hrvatske, a vi im trebate pomoći u njihovom odabiru! Putem njihove stranice od 11. veljače do 3. ožujka svatko vrlo jednostavno može nominirati lokaciju za koju smatra da joj je potrebno čišćenje. U suradnji s partnerima i stručnjacima, među predloženim lokacijama odabrat će šest primorskih i šest kontinentalnih, a već u ožujku izlaze na teren i kreću s čišćenjem. Na svojim stranicama redovito će vas obavještavati o tijeku akcije. U reportažama s odabranih lokacija moći ćete vidjeti kako su one izgledale prije, a kako nakon čišćenja.

Više o akciji saznajte ovdje...

Posjeti Miss7.24sata.hr