#pokretpravihfrajera u dm-u - Slažete li se s našom definicijom pravog frajera?

dm.hr
Vidi originalni članak

Zakoračili smo u drugu polovinu studenog, mjeseca posvećenog muškom zdravlju. Koliko je važno redovito skretati pozornost na bolesti koje zahvaćaju muškarce pokazalo je i istraživanje dm-a i 24sata. Muškarci i žene složili su se kako žene bolje brinu o svome zdravlju, a čak je 43 posto ispitanica izjavilo kako moraju nagovarati muškarce da odu na liječnički pregled. Samo 18 posto njih to ne mora raditi, a polovica muških ispitanika izjavila je kako vrlo rijetko posjećuju liječnika.

Upravo zbog ovakvih podataka, dm je pokrenuo #pokretpravihfrajera kojim želi ukazati da se pravi frajeri brinu o sebi i o svome zdravlju. Kako bi ih dodatno potaknuo da se pridruže pokretu, dm je za sve muškarce pripremio i posebne pogodnosti koje su dostupne u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu tijekom Movembera.

Pri kupnji kozmetike za muškarce dm kupcima poklanja 30x više bodova dm active beauty bodova. Višestruke bodovi u dm online shopu automatski ostvaruju svi registrirani kupci s "Moj dm" računom, a u prodavaonicama dm-a potrebna je aktivacija eKupona. Svima koji kupe četiri ili više proizvoda za mušku njegu u prodavaonicama, dm poklanja majicu #pokretpravihfrajera kojom svi frajeri mogu ponosno pokazati da im je briga o zdravlju visoko na listi prioriteta i da podržavaju dm-ovu donaciju Institutu Ruđer Bošković.

Pet godina suradnje dm-a i Instituta Ruđer Bošković otvorile su put novim spoznajama u borbi protiv karcinoma prostate i pomogli istraživanju stanica karcinoma prostate. Ovogodišnja donacija bit će usmjerena nastavku istraživanja u kojem se traži odgovor mogu li lijekovi prodrijeti u dubinu tumorskih tvorbi i time smanjiti mogućnost tumora da stvaraju metastaze.

Više informacija potražite na dm-ovoj internetskoj stranici www.dm.hr/pokretpravihfrajera.

Posjeti Miss7.24sata.hr