Poklonite si profesionalnu njegu i super uštede

dm.hr
Hit lista bodova i eKuponi za prvu polovinu prosinca
Vidi originalni članak

Vrijeme darivanja službeno je tu i prvi prozorčići na adventskim kalendarima već su otvoreni. Ipak, danas vam nećemo pisati o tome kako da odaberete najbolji poklon za mamu ili frendicu. Danas vas želimo podsjetiti da ovog Božića i vi zaslužujete dobiti baš ono što želite. A kako lakše do toga, nego da si sami poklonite znak pažnje.

Vjerujemo da smo našli idealno rješenje za sve članice programa dm active beauty koje vole skincare na profesionalnoj razini, ali nemaju vremena za dugotrajne tretmane. Rješenje se krije u aktiviranju eKupona za 5x više bodova na ukupnu kupnju i onoga za 20x više bodova pri kupnji uređaja FOREO LUNA mini 2 ili UFO mini.

Uz aktivaciju eKupona, pri kupnji LUNA mini 2 ili UFO mini uređaja u dm-u ili u dm online shopu ostvarit ćete 1.799 bodova, a ako prije kupnje aktivirate i kupon za ostvarivanje 5x više bodova na ukupnu kupnju, ostvarit ćete više od 2.100 bodova! To znači da ćete pri nekoj od sljedećih kupnji svoj račun moći umanjiti za najmanje  210 kuna!

Kako je prosinac vrijeme kada više trošimo i kada nam uštede posebno dobro dođu, do 15.12. možete aktivirati više od 20 eKupona koji će vam omogućiti još bolje uštede pri kupnji u dm-u. A za još bolje bodovno stanje pobrinut će se i najnovija Hit lista bodova koja vam omogućuje da pri istovremenoj kupnji dvaju ili više proizvoda brendova Abtei, Delicia, Persil, Old Spice, Gillete men i Venos, Mixa, Himalaya i Frutek ostvarite 30x više bodova.

Ne zaboravite da eKupone možete aktivirati i koristiti pri kupnji u dm online shopu, a sve što trebate napraviti jest povezati svoj korisnički 'Moj dm' račun na online shopu s karticom dm active beauty!

Posjeti Miss7.24sata.hr