Doznaj tko je osvojio ulaznice za urbani festival #WELOVESOUND

miss7 te vodi na magični open air festival elektroničke glazbe na Jarunu!
Vidi originalni članak

Dobitnik nagradnog natječaja je: Marcelo Rak. Čestitamo!

Najnoviji svjetski glazbeni trendovi sve više idu u smjeru elektroničke glazbe koja se posljednjih godina sluša u većini svjetski razvikanih klubova od Berlina, Ibize, Londona do New Yorka. Vodeći predstavnici ovog glazbenog pravca u subotu, 2. lipnja od 18 sati nastupit će na #WELOVESOUND festivalu koji se održava na Velikom jezeru Jarun (kod skate parka).

Nakon prošlogodišnjeg vrlo uspješnog festivala, ove godine festival je u većem zamahu na našem tradicionalnom Jarunu, za kojeg zaista mislimo da nema pogodnijeg mjesta u ovom dijelu Europe za ovakav festival. 

Na drugom izdanju #WELOVESOUND festivala možemo očekivati izvrsnu atmosferu, odličnu produkciju zvuka te jake izvođače. Posebnu smo pažnju posvetili uređenju same lokacije i ona će ovaj festival razlikovati od drugih. Mislim da će i ova godina biti za pamćenje!’’- izjavio je organizator festivala Dalibor Oliver Zjačić.

Program #WELOVESOUND festivala počinje u 18 sati. After party se održava u klubu The Best od 05 sati. Na after partiju pridružiti će naam se i Mariano Mateljan i Andrea Ljekaj. Prvi objavljeni headliner je Ricardo Villalobos koji je simbol za nezaboravna iskustva i kvalitetnu glazbu. Uz njega nastupit će i najpoznatija braća na elektroničkoj glazbenoj sceni, The Martinez Brothers, Sonja Moonear i Slaven Tušek PIPS.

18.00 – 19.00 – PIPS

19.00 – 21.30 – Jackmaster

21.30 – 00.00 – The Martinez Brothers

00.00 – 02.30 – Sonja Moonear

02.30 – 05.00 – Ricardo Villalobos

The Martinez Brothers

Your browser doesn’t support HTML5 video

Dijelimo 1x2 ulaznice, a da bi baš ti bila ta sretnica i povela svoju frendicu ili dečka na nezaboravan party daj nam dovoljno dobar razlog da baš tebi damo ulaznice i prijavi se na dolje naveden nagradni natječaj!

Pravila nagradnog natječaja pogledaj ovdje.

Posjeti Miss7.24sata.hr