Doznaj tko je osvojio 2 ulaznice za premijeru plesnog spektakla PARALEL u izvedbi plesnog centra Osmijeh

Trebaš izvor pozitivne energije? miss7 ti nudi priliku da se zabaviš i nasmiješ u Travnom na premijeri plesnog spektakla .
Vidi originalni članak

Dobitnica nagradnog natječaja je: Petra Rogić. Čestitamo!

Drage missice ako vam fali zabave i pozitivne energije, prijavi se i napuni baterije za nezaboravan plesni događaj godine. Sve što trebaš napraviti je prijaviti se i opisati nam svoje najbolje plesne poteze i gdje ih se usudiš pokazati. Jednog sretnika nagrađujemo dvjema ulaznicama za 22.4.2018. u Kulturnom centru Travno.

 

Plesni centar Osmijeh uskoro najavljuju plesnu premijeru “PARALEL” u režiji poznatog baletnog prvaka Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, Georgea Stanciua. U tijeku su završne pripreme za veliki plesni spektakl u izvedbi trideset starijih plesača i plesačica koji su uključeni u profesionalni plesni program Black Angels Plesnog studija Osmijeh osmišljenog za plesače iznad 15 godina. Režija je povjerena prvaku Baleta Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu kojem je ovo prvi put da radi i režiju i glazbu za predstavu zajedno. Predstava „Paralel“ premijerno će se prikazati u nedjelju 22.4.2018. u Kulturnom centru Travno s početkom u 19 sati. Riječ je o modernoj priči koja prikazuje razgovor umjetnice s vlastitom svijesti i podsvijesti kroz apstraktne slike. Paralelni svijet slika naše podsvijesti ravnopravni je dio naše stvarnosti.

Plesni centar Osmijeh, jedan od najuspješnijih plesnih centara u Hrvatskoj već gotovo dvadeset godina aktivno razvija kreativnost, plesno stvaralaštvo i edukaciju djece, mladih i odraslih. Osnivač i umjetnički voditelj je Ivana Mavrin, profesorica psihologije, koreograf, plesni pedagog. Plesni centar Osmijeh svake godine organizira po nekoliko plesnih produkcija u zagrebačkim kazalištima te nastupa na raznim plesnim festivalima: Treps, Dani Silvije Hercigonje, Cest is the best, Požeški plesokaz, Budućnost u nama i slično. Također, veoma su aktivni u humanitarnim produkcijama. Ovaj iznimno uspješni plesni centar može se pohvaliti aktivnim sudjelovanjima na brojnim državnim i međunarodnim natjecanjima.

Plesni centar Osmijeh od plesnih stilova i tehnika za djecu i mlade mogu nudi: Jazz dance, Hip hop, Break dance, Ritmiku i balet, Kreativni ples, Theatre jazz, MTV dance, Jazz funk, Contemporary jazz, Plesnu tehniku i sudjelovanje na Vikend radionicama domaćih i stranih poznatih plesača, pedagoga, koreografa i glumaca. Njihovi programi obuhvaćaju puno više od samih koreografija i plesnih tehnika.

Osim plesno-umjetničkog obuhvaćaju i kreativni pedagoško-psihološki program koji je vrlo bitan kod razvoja djece i mladih. Tako da osim što polaznike upoznaju s plesnom umjetnošću i plesnim tehnikama, pomažu im da razviju pozitivnu sliku o sebi, stvaraju povjerenje u grupu, razvijaju kooperativnost, pronađu svoju individualnost i da se znaju na socijalno prihvatljiv način nositi sa raznim životnim problemima. Također je jedan od glavnih ciljeva ovog uspješnog plesnog centra prevencija neprihvatljivih oblika ponašanja i razvijanje psihofizičkih sposobnosti kao što su pažnja, percepcija, emocije, mišljenje i motorika. 

Pravila nagradnog natječaja pogledajte ovdje.

 

Fill out my online form.
Posjeti Miss7.24sata.hr