Pojačaj i zapjevaj! Odsad jedan hrvatski radio pušta samo božićne pjesme

Shutterstock/Getty
Vidi originalni članak
  • Približavanjem božićnih blagdana sve češće možemo čuti popularne blagdanske pjesme 
  • Jedna britanska radio postaja poznata je po tome što pušta samo božićne pjesme do 25. prosinca
  • Sada i Hrvatska ima svoju takvu radio stanicu na kojoj možeš čuti sve moguće božićne pjesme

Svatko od nas ima prijatelje koji već početkom studenog kreću s blagdanskim ukrašavanjem, ali i slušanjem božićnih pjesama. Nekima to nije jasno, a druge uopće ne zanima što o tome misle ostali već uživaju u blagdanskoj atmosferi. Iako će ovo godine ovo razdoblje izgledati drugačije nego inače, to nas ne sprječava da sami sebi uljepšamo tjedne pred nama. 

Life&style Ovo je blagdanska čarolija! Tvrtka plaća 16 tisuća kuna za gledanje 25 božićnih filmova, bi li se prijavila?

Prije nekoliko godina otkrili smo britansku radio stanicu Heart Radio koja ima posebnu stanicu naziva Heart Radio Xmas na kojoj se do 25. prosinca puštaju samo božićne pjesme. Pomalo smo bili zavidni, a sada napokon takvu stanicu imamo i u Hrvatskoj.

Radio postaja Gold FM inače ima svojih šest podstanica, a sada su im dodali i Gold XMAS koja od 0 do 24 sata pušta božićne pjesme i tako će biti do Božića. Tamo možeš čuti sve - od bezvremenskih svjetskih hitova koje su obavezno na božićnom repertoaru, ali i onih na koje smo možda već i zaboravili do pjesama koje rado pjevušimo no ne znamo ni kako se zovu. 

''All I Want for Christmas'', 'Last Christmas'', "Let it snow'', ''Baby It’s Cold Outside'', ''Santa Baby'', ''Driving Home for Christmas'' i '' I saw mommy kissing Santa Claus'' samo su neke od pjesama koje nećeš moći prestati pjevušiti uz program nove radio stanice niti ćeš zbog tog repertoara htjeti prebaciti na drugu stanicu. Nama je ova stanica već postala nešto bez čega ne možemo zamisliti dan, a nadamo se da će i tebi uljepšati ove blagdanske dane.

Life&style Božićna atmosfera najbolje miriše na tebi! Evo koji su blagdanski parfemi najbolji izbor ove sezone

Posjeti Miss7.24sata.hr