Pogledali smo 'Ego protiv ega', film u kojem je još jednom oduševila Penélope Cruz

Vidi originalni članak
  • Pogledali smo 'Ego protiv ega', španjolsku komediju
  • Film je premijeru imao na Filmskom festivalu u Veneciji, a sada stiže u naša kina
  • Glavnu ulogu igra Penélope Cruz 


'Ego protiv ega', nova španjolska komedija u kojoj glavne uloge igraju Penélope Cruz, Antonio Banderas i Oscar Martínez i čija je premijera održana na Filmskom festivalu u Veneciji konačno dolazi i u naša kina, a mi smo je već imali prilike pogledati na svečanoj premijeri. I dobro se zabavili jer je priča o svijetu showbiza, duhovit scenarij i izvrsna glumačka ekipa nepogrešiva formula za dobar provod.  

O čemu se radi i tko je taj zanimljiv lik s golemom, raskuštranom kosom i super odjećom koji glumi Penélope? Pa, ukratko, priča ide ovako: u želji da ostavi dublji trag u svijetu, milijarder na svoj 80. rođendan dvoji hoće li izgraditi most koji će biti nazvan po njemu ili će snimiti film. Odluka ipak padne na film s trenutno najblistavijim glumačkim zvijezdama, holivudskim superslavnim zavodnikom koji snima blockbuster za blockbusterom (Banderas) te uglednim, ali pretencioznim kazališnim glumcem (Martinez) koji s visoka (ili zapravo sa zavišću?) gleda na sve što njegov kolega predstavlja.
Osoba koja ove dvije krajnosti treba natjerati da zajedno funkcioniraju i ostvare veliko djelo za pamćenje je najhot redateljica trenutka, dobitnica Zlatne palme, Lola Cuevas (Cruz). Ona glumce stavlja pred niz iskušenja i razne izazove i stvari postaju sve zanimljivije i zanimljivije (ne želimo spoilati)... 

'Ego protiv Ega' je film o snimanju filma koji samog sebe ne shvaća previše ozbiljno te dopušta zbijanja šala na svačiji račun. Režiju potpisuju Mariano Cohn i Gastón Duprat, koji su zajedno sa Andrésom Dupratom napisali scenarij.

Posjeti Miss7.24sata.hr