Pickbox TV pokreće kampanju za podizanje svijesti o borbi protiv raka dojke i važnosti ženskog zdravlja

promo Foto: PR
Vidi originalni članak
  • U listopadu, mjesecu borbe protiv raka dojke, Pickbox TV pokreće društveno odgovornu kampanju Pickbox TV za nju 
  • Cilj ove kampanje je podizanje važnosti brige o zdravlju, osobito u kontekstu raka dojke
  • Stoga će se, u okviru ove kampanje, emitirati serije koje naglašavaju snažne ženske likove, a ružičasta vrpca na programu će gledateljice podsjetiti na važnost redovite brige o zdravlju 

Pickbox TV, kanal prepoznatljiv po kvalitetnoj produkciji i širokom izboru žanrova, s ponosom drugu godinu zaredom pokreće društveno odgovornu kampanju "Pickbox TV za nju". Kampanja će se održavati od 1. listopada do 31. listopada 2024., u povodu mjeseca borbe protiv raka dojke. Ova inicijativa obuhvaća tržišta na kojima je Pickbox TV prisutan: Hrvatsku, Srbiju, Sloveniju, Crnu Goru, Sjevernu Makedoniju te Bosnu i Hercegovinu, a njezin je cilj podizanje svijesti o važnosti brige o zdravlju, posebno u kontekstu raka dojke.

Uz prepoznatljivu ružičastu vrpcu, simbol borbe protiv raka dojke, gledateljice će na programu Pickbox TV-a primijetiti i brojne druge elemente kampanje koji će im služiti kao snažan podsjetnik na važnost redovite brige o vlastitom zdravlju.

Tijekom kampanje "Pickbox TV za nju", Pickbox TV surađuje s vodećim regionalnim udrugama koje pružaju potporu ženama oboljelima od raka, kao što su "Sve za nju" u Hrvatskoj i "Europa Donna" u Sloveniji i Srbiji. Putem samopregleda i drugih preventivnih mjera kampanja nastoji inspirirati žene da preuzmu aktivnu ulogu u očuvanju svog zdravlja i stave ga na prvo mjesto.

Snažni ženski likovi u fokusu 

U okviru kampanje Pickbox TV će tijekom listopada emitirati serije koje naglašavaju snažne i višeslojne ženske likove. Naslovi kao "Honour", "Friends Like Her" i mnogi drugi bit će u središtu pozornosti. Producentica serije "Honour" Birgitta Wännström izjavila je: "Ono što me privuklo ovom projektu bila je mogućnost ispričati priču o fascinantnim, slojevitim ženama." Pickbox TV se cijele godine zalaže za isticanje jakih ženskih likova, producentica i scenaristica s ciljem promoviranja različitih perspektiva i iskustava žena.

Kampanja "Pickbox TV za nju" ne nudi samo kvalitetan sadržaj nego služi kao snažan podsjetnik na važnost ranog otkrivanja i prevenciju u borbi protiv raka dojke. Pickbox TV poziva gledateljice, ali i gledatelje da posjete web-stranicu Pickbox TV-a i stranice partnerskih udruga kako bi saznali više o prevenciji raka dojke i poduprli ovu važnu borbu. Za više informacija posjetite službenu web-stranicu Pickbox TV.

Posjeti Miss7.24sata.hr