OxyProAgeom do prekrasne kože

Tomislav Miletić/Pixsell
Čak i najzaposlenije žene i majke trebaju malo vremena za sebe, a to najbolje zna glumica Marijana Mikulić koja je isprobala OxyProAge tretmane u LPG EndermoSpa centru.
Vidi originalni članak

"Jako sam zaposlena i još k tome mlada majka pa su znakovi umora vidljivi na mom licu. Osim toga, imam dermatitis i jako osjetljivu kožu te sam jako oprezna s čim je njegujem i na koje tretmane idem. Osobno koristim Dermophisilogique kozmetiku koju kupujem u LPG EndremoSpa, a povremeno se počastim i nekim ovakvim tretmanom pomoću kojeg moje lice dodatno zablista" objasnila je Marijana, koja prednost daje kozmetičkim tretmanima nad estetskom kirurgijom.

Upravo zato je Marijana Mikulić odlučila isprobati OxyProAge, uređaj za dermo-infuziju kisikom. "Cilj tretmana dermo-infuzije kisikom je oksigenacija i regeneracija tkiva: uređaj uzima kisik iz atmosfere i, nakon što ga odvoji od ostalih komponenti (uglavnom dušika i ugljičnog dioksida), stavlja ga pod tlak viši od onog u atmosferi. Aplikator uređaja upuhuje kisik na kožu i oksigenacijom poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost" objašnjavaju stručnjaci iz LPG EndermoSpa.

Kažu kako tajna uspjeha ovog uređaja nije samo u kisiku, nego u njegovoj sinergiji sa specifičnim kozmetičkim proizvodima koji se zahvaljujući kisiku mogu transportirati u najdublje slojeve kože. "Tretmani dermo infuzije kisikom dovode do izrazite regeneracije kože lica s vidljivim učinkom zatezanja. Mogu biti i dodatci ostalim tretmanima, a idealni su za osobe koje ne žele injekcije fillera ili ostale invazivne tretmane, kao što je slučaj s Marijanom" ističu u centru.

Serumi koji se koriste tijekom tretmana u sebi nemaju parabena ni parfema, a koriste samo klinički ispitane i hipoalergijske konzervanse. Cijela linija kozmetičkih proizvoda pažljivo je proučavana i testirana, a sastojci u njoj jedni su od najboljih u svijetu. Liniju karakterizira i visoka koncentracija aktivnih sastojaka.

Kako izgleda OxyProAge tretman?

Marijanino lice je najprije očišćeno Dermophisilogique mlijekom te je na čistu kožu nanesen enzimatski piling koji dubinski čisti kožu i uklanja mrtve stanice te je na taj način priprema za tretman kisikom. Sljedeći korak je sami tretman pomoću AMI uređaja koji koristi nano-tehnološki serum kreiran u sinergiji s uređajem. "Kozmetika koja se koristi tijekom tretmana ima nekoliko linija za različite tipove kože (starija koža, osjetljiva koža, dehidrirana koža, masna i problematična koža s aknama, hiperpigmentacija kože), a nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu i osiguravaju brzo i učinkovito djelovanje. Marijani je rađena kombinacija Age repair tretmana (za sitne bore i linije na čelu) i tretmana za osjetljivu kožu" objasnili su u LPG EndermoSpa centru.

Prvih 10 minuta ovog dijela tretmana zajedno s kisikom u kožu se unosi i serum, a nakon toga se u kožu upuhuje čisti kisik kako bi se

serum  u potpunosti upio. Kisik također potiče mikrocirulaciju i dubinski osvježava i regenerira kožu. Nakon tretmana kiskom, na lice se stavlja AMI maska. "Maske za lice također su dizajnirane za rješavanje najbitnijih problema kože. Marijani smo stavili Age repair masku s anti oksidativnim djelovanjem koja revitalizira kožu i čini je elastičnom. Ova maska potiče obnovu stanica i stimulira površinsku mikrocirkulaciju te djeluje na smanjenje bora i linija" objasnila je kozmetičarka.

Zadnja faza tretmana je nanošenje kreme za lice. U Marijaninom slučaju to je bila Age repair krema s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka među kojima su matične stanice biljaka koje potiču obnovu stanica i poboljšavaju čvrstoću kože, Matricaria maritima koja ublažava bore i linije i stabilizirani vitamin C koji sprječava i smanjuje hiperpigmentaciju kože.

Posjeti Miss7.24sata.hr