OXBO otvara šarmantnu ljetnu terasu i sprema prave poslastice za ljubitelje vrhunskog roštilja
- Zagrebački restoran OXBO hotela DoubleTree by Hilton pripremat će, počevši od 31. svibnja, svake srijede priprema POP UP BBQ show cooking
- Uz prefine specijalitete sa roštilja, očekuje te odlična zabava uz DJ-a, koktele…
- Osoblje, usluga i hrana OXBO restorana garancija su posebnog gastronomskog doživljaja koji će oduševiti i najzahtjevnije gurmane, a osobito ljubitelje vrhunskih steakova
- Pročitaj više: Purple Monkey na novoj lokaciji priprema gastro iznenađenja za ljubitelje azijskog fusion street fooda
Marinko Topalović, Hilton executive chef, te njegov OXBO tim, pred gostima će svake srijede od 18 do 22 sata na terasi restorana pripremati razna jela na roštilju te podijeliti neke tajne pripreme vrhunskog roštilja.
Očekuju te tri slijeda u pop-up BBQ jelovniku. Svake srijede izmjenjivat će se razne bogate varijante predjela, glavnog jela i deserta uz maštovite salate iz doista bogatog salatnog bara. Cijena po osobi je 37 eura, a večera na ugodnoj ljetnoj terasi počinje pićem dobrodošlice, a onda kreće show cooking, to jest priprema izvrsnih steakova od vrhunskih majstora roštilja.
Ove srijede toči se pjenušac kao piće dobrodošlice, predjelo je soparnik s dimljenim sirom, a za glavno jelo poslužuju se baby beef rib steak, grilani štapići palente s mladim lukom i sotirani baby špinat. Desert je cookie sladoled paniran lješnjacima te creme brulee. Iz salad bara možeš birati između salate od piletine marinirane limunom, medom i peperoncinima, avokadom, rikolom i ljubičastim lukom, tarator salate od krastavaca s dresingom od kiselog vrhnja i vlasca te niz sezonskog povrća s raznim umacima i preljevima.
Inače, u OXBO restoranu je naglasak na specijalitete sa roštilja od čega se godinama posebno ističe vrhunska Black Angus govedina, a među rijetkim je restoranima koji nudi i najkvalitetniju japansku Wagyu govedinu s oznakom kvalitete A5. Hmmm, već nam cure sline…