Ovo su najfit Hrvatice s Instagrama!

Instagram
U bespućima Instagrama svako malo naiđe neko nova Instagram trenerica za čije isklesano tijelo s pravom možemo reći body goals. Mi smo odabrali 5 cura čije profile, ali i savjete o održavanju vitke figure vjerno pratimo...
Vidi originalni članak

Uravnotežena prehrana, isklesano tijelo, fantastični vretenasti mišići, ili guze koje izazivaju poglede vrište sa svih strana Instagrama. Ove cure svoju karijeru duguju svom dobrom izgledu ili obrnuto.

Monika Imerović

Njezino ime doista ne možemo ne uvrstiti na ovaj popis. Monika Imerović i njezin suprug Sandi jedan su od najfit parove scene i s pravom ih možemo nazvati #powercouple. Ono što nas posebno veseli kod Monikinih postova su česte objave napretka njezinih klijentica. Ona doista emotivno proživljava sve uspone i padove svojih cura, zbog čega nam je posebno simpatična. I definitivno razbija stereotip hladnih trenera koji se ne žele emocionalno vezati uz svoje učenike. Osim što je instruktorica individualnih fitnessa i ambasadorica branda Bia Brazil, Monika stigne biti uspješna i na drugim poljima - diplomirana je ekonomistica i studentica novinarstva.

Martina Boščić

Ova atraktivna plavuša neizostavno je lice kada se priča o hrvatskim trenericama koje su jako popularne na Instagramu. Martina Boss Boščić je Nike ambasadorica, certificirana osobna trenerica i istinska zaljubljenica u zdrav život. Poput Monike, i ova lijepa trenerica ima i "pripadajućeg" zgodnog trenera sa sobom. A mi priznajemo: pri pogledu na njezine slike prije i poslije višegodišnjeg vježbanja, i same smo jako motivirane!

Renata Lovrinčević Buljan

Još jedna atraktivna plavuša, profesorica kineziologije i ambasadorica slavnog fitness brenda BiaBrazil. Renata nije jedna od onih fitness cura koje imaju isključivo crnu i sivu opremu za teretanu. Nju se bez problema može vidjeti i u šarenim trikoima, i sa uvijek savršeno složenom frizurom. Doista, i mi bismo voljele imati takve lokne u teretani nakon višesatnog treninga...

Lucija Baban

Mlađa sestra glumice Katarine Baban definitivno je ime koje se u fitness svijetu sve više spominje. Njezin Instagram ima preko 16 000 pratitelja, a njezino ime se sve češće nalazi na popisu najatraktivnijih Hrvatica. Također, kao i u slučaju ostalih fit dama s Instagrama, i Lucija se voli odmaknuti od teretane i srediti se za izlaske. Duga tamna kosa, uske haljine i obline - doista zvuči kao hrvatska Kim K.

Erika Kraljević

Mlada Instagram trenerica, Erika Kraljević, prava je ambasadorica zdravog života. Ona dokazuje da možeš imati savršeno isklesane mišiće i uz to ne jesti meso. Njezin profil prati preko 38 tisuća pratitelja pa nije ni čudo da ju je brend dodataka prehrani Polleo odabrao za svoju ambasadoricu.

Posjeti Miss7.24sata.hr