Ovo ne želiš propustiti: Nevena će sutra ugostiti brojne slavne goste, zabava je zagarantirana!

Vidi originalni članak
  • 'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima' ovaj utorak će biti baš poseban!
  • Nevena će imati pravo blagdansko izdanje i neće, kao inače, imati dva gosta već puuuno njih
  • Show počinje u 20 sati u utorak i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu. Uživaj! 

Tko kaže da ove godine nema božićnih partyja? Jedan, i to vrlo živahan, zakazan je za sutra (utorak, 22. prosinca) u 20 h kod Nevene Rendeli kad će joj se, doduše online, pridružiti brojne slavne osobe koje je u miss7 talk-showu ugostila tijekom godine. Zato se sutra navečer pripremi za sjajnu zabavu uz supružnike Vejzović, Bojanu i Enesa, njihove kolegice Mirnu Medaković, Jelenu Veljaču, Marijanu Mikulić, voditeljski dvojac Barbaru Kolar i Duška Ćurlića, pjevače Luku Nižetića, Niku Turković i Damira Kedžu...

Priznaj, nisi se nadala ovako bogatoj listi uzvanika, ali blagdansko vrijeme zaslužuje baš turbo-raskošno izdanje u kojem, uz ovakve goste, sigurno neće nedostajati vrhunskih razgovora, super zezancije i prvoklasne zabave. Zato, umjesto da gledaš neku reprizu, udobno se smjesti, natoči čašu vina i uživaj u blagdanskom, i posljednjem ovogodišnjem izdanju  'miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima'!

Podsjećamo da show počinje u 20 sati i možeš ga pratiti na miss7 te missBlog Facebook profilima, a pola sata kasnije i na YouTube kanalu te miss7 Instagramu! Uživaj! 

Posjeti Miss7.24sata.hr