Ovo je odlično rješenje kad nemaš vremena za omiljeni trenutak u danu

Shutterstock/instagram
Nije tajna da je današnji ritam života veoma ubrzan i da imamo sve manje vremena za sebe. Zbog toga se moramo prilagoditi situaciji te pronaći brza i efikasna rješenja za maksimalno uživanje
Vidi originalni članak

Moderan način života nametnuo nam je ubrzani tempo, pa često nemamo vremena uživati u trenucima koji nas opuštaju i čine sretnima. Svi ćemo se složiti s tim da je nama Hrvatima pijenje kave poseban ritual u danu, kojemu volimo posvetiti sva svoja osjetila. Mnogi od nas ne mogu ni zamisliti početak dana bez ovog aromatičnog crnog napitka.

Nažalost, zbog mnogih obaveza, manjka vremena ili prespavanog alarma nerijetko nemamo vremena ujutro uživati u pijenju omiljene turske kave, a vrlo često je uopće ne stignemo skuhati. Neprestano nekamo žurimo i pokušavamo uhvatiti korak s nečime, zbog čega se nevoljko odričemo stvari koje nas čine sretnima - pa i fine jutarnje kave. 

Sudjeluj u nagradnom natječaju u nastavku i osvoji Franck poklon paket - 3x Franck Coffee&GO (Sensual, Intense i Original okusi), 2x 250 g premium single-origin mljevenu kavu Colombia i 1x šalicu.

Bilo bi idealno kad bismo svako jutro mogli odvojiti barem pola sata za svoj omiljeni ritual, no znamo da to baš i nije uvijek moguće. Nasreću, tu je Franck COFFEE&GO 100 posto mljevena kava, koja je gotova za minutu, pa je brzo možemo pripremiti kad smo u žurbi i "stisnu" nas obaveze. Franck Coffee&GO kava namijenjena je upravo onim ljudima koji žive ubrzanim tempom života, a ipak su im neprocjenjivi trenuci uživanja u ovom crnom napitku. 

Coffee&GO je 100 posto mljevena kava i ne sadrži instant kavu, zbog čega korisnicima pruža puni osjećaj zadovoljstva pijenja omiljenog napitka. Priprema se u trenu i dolazi u praktičnim pojedinačnim pakiranjima dovoljnim za jednu šalicu kave, što proces pripreme čini još jednostavnijim. Prelij je vrućom vodom, uživaj i kreni! Možeš je i ponijeti sa sobom na posao kad ti zatreba kratka pauza. Zahvaljujući jednominutnoj pripremi, imat ćeš više vremena za uživanje u pijuckanju. 

Možeš izabrati između tri vrste, koje se razlikuju po intenzitetu okusa - OriginalIntense Sensual. Za početak dana idealan je izbor Intense Coffee&GO, moćna kava s tamnim notama čokolade i očaravajućom aromom začina, čiji okus daje energiju i budi sva osjetila. Za pauzu na poslu odaberi Sensual Coffee&GO, kavu baršunasta okusa i čarobna mirisa, koja je zbog svoje nježne arome idealna za konzumaciju tijekom cijelog dana. A s Original Coffee&GO, savršenom mješavinom kava arabica i robusta, ne možeš pogriješiti ni u jedno doba dana. Koju god kavu odabrala, jedno je sigurno - ritual pijenja kave nezamjenjivo je zadovoljstvo. 

Dobitnici Franck nagradnog natječaja su: Gordan Plašić, Ivanka Marić i Matea Radovan! Čestitamo sretnim dobitnicima i zahvaljujemo svima na sudjelovanju. 

Posjeti Miss7.24sata.hr