Ovo je najprodavanija pasta za izbjeljivanje zubi na Amazonu - ali možeš ju kupiti i kod nas

Instagram @lailahasanovic
Vidi originalni članak
  • Možda nam Amazon (baren onaj američki) i nije baš prva opcija za kupovanje, ali itekako je dobra referenca za kvalitetu nekog proizvoda, s obzirom na ocjene i komentare (ne)zadovoljnih kupaca 
  • Tako smo pronašli najprodavaniju pastu za izbjeljivanje zuba na Amazonu, koja ima više od 2600 maksimalnih ocjena te brojne pozitivne komentare 
  • Ova se zubna pasta može kupiti i kod nas, a i cijena je sasvim prihvatljiva  

Postoje mnoga sredstva koja osiguravaju lijepe bijele zube, ali su često ili štetna (jer su preagresivna) ili vrlo skupa. Popularna alternativa su zubne paste za izbjeljivanje čiji učinak nije drastičan, ali ipak... Zauzvrat su relativno jeftine, međutim, ne djeluju sve paste za izbjeljivanje jednako. Jedan proizvod koji očito može održati ovo obećanje je zubna pasta Whitening Mint iz Marvisa, koja je najprodavanija pasta za izbjeljivanje zuba na Amazonu i, prema brojnim zadovoljnim korisnicima, vrlo brzo izbjeljuje zube.

Marvis Whitening Mint pasta za zube može se kupiti i kod nas u ljekarnama po cijeni od 6,50 eura za pakiranje od 25 ml te 11,90 eura za pakiranje od 85 ml. 

Pasta za izbjeljivanje zubiju ima i druge "moći"

Činjenica da se Marvis Whitening Mint pasta za zube tako dobro prodaje leži u njezinoj učinkovitosti. Postupno izbjeljuje zube tako da izgledaju bjelji i općenito „čišći“. To osigurava blistaviji i samouvjereniji osmijeh na licima korisnika. Također je učinkovita protiv plaka te štiti od karijesa. Konačno, pridonosi i zdravim desnima, a ugodan okus mente također osigurava svjež dah (čak i nakon kave ili jela s češnjakom!).

Beauty Isprobala sam serum za izbjeljivanje zubi u koji se kunu Kim Kardashian i brojni drugi celebi! Evo kako je bilo...

Evo kako Marvis Whitening Mint djeluje 

Ono što je posebno kod ove paste za izbjeljivanje zuba: zapravo uopće nije pasta za izbjeljivanje zuba... i to je dobra stvar! Ne sadrži sastojke za izbjeljivanje koji su agresivni prema zubima i čine ih osjetljivima na promjene temperature. Oslanja se na visoku abraziju, za što je zaslužan aktivni sastojak koji se naziva hidrogenirani silicij. Djeluje kao abraziv koji uklanja promjenu boje sa zubne cakline i tako čini zube svijetlijima. To je puno nježnija metoda i osigurava puno prirodniji rezultat koji se može usporediti s profesionalnim čišćenjem zubi.

Uz silicij, ova najprodavanija pasta za zube sadrži i druge sastojke koji štite od karijesa, zubnog kamenca i problema s desnima. To uključuje klasike kao što su fluorid, natrijev fluorofosfat, natrijev difosfat i eugenol. Oni pomažu da tvoji zubi postanu svjetliji, ali i da ostanu zdravi.

Evo što kažu korisnici Amazona o pasti za zube Marvis Whitening Mint

Zubna pasta Marvis Whitening Mint na Amazonu ne samo da se često kupuje, nego se i vrlo dobro ocjenjuje. Ova pasta za zube trenutačno ima više od 2600 recenzija s pet zvjezdica. U recenzijama se koriste ključne riječi kao što su „must-have”, „najbolja pasta za zube”, „super”, „mega” i “top”. 

Beauty Kod kuće napravljena otopina za blistavo bijele zube hit je na TikToku - koliko je učinkovita i sigurna?

Posjeti Miss7.24sata.hr