Ovo je jedan od najprodavanijih električnih romobila u Hrvatskoj!

Promo S električnim romobilom nećeš se umoriti, a vrlo brzo ćeš stići na odredište s puno manje financijskih troškova!
Vidi originalni članak
  • Želiš izbjeći gradske gužve i u svakom trenutku određivati smjer svog kretanja gradom?
  • S električnim romobilom nećeš se umoriti, a vrlo brzo ćeš stići na odredište s puno manje financijskih troškova!
  • MS Energy eRomobil m10 jedan je od najprodavanijih električnih romobila u Hrvatskoj i tvoj najbolji saveznik za bezbrižno probijanje kroz gradsku gužvu!

Topliji dani nas mame da ostavimo svoje automobile kod kuće i prošećemo. Nažalost, za šetnju često nemamo dovoljno vremena, pa se oslanjamo na javni gradski prijevoz ili osobne automobile. Jesi li već razmišljala o kupovini električnog romobila kojeg sve češće i češće viđamo na ulicama našeg grada i priznajemo - pomalo zavidimo svima koji ga voze jer djeluju tako sretno, opušteno i bezbrižno. Električni romobil je idealno prijevozno sredstvo za sve udaljenosti koje su preduge da bi ih prohodali, a opet prekratke za vožnju automobilom.

Brz i izrazito zabavan način prijevoza, idealan je za izbjegavanje gradskih gužvi. Ako se odlučiš za električni romobil zasigurno ćeš doprinijeti i zaštiti okoliša tako što ćeš smanjiti emisije stakleničkih plinova i živjeti zdravije. Čak ga možeš i povesti u prtljažniku svojeg automobila, parkirati se dalje od centra i sa smiješkom dovesti do željenog cilja.

Donosimo ti sve benefite korištenja električnog romobila za kretanje gradom:

  • Izbjeći ćeš veće prometne gužve i vozne redove
  • Nećeš gubiti vrijeme na traženje parkinga
  • Na brz i zabavan način ćeš stići na odredišnu destinaciju
  • Čuvat ćeš okoliš
  • Imat ćeš znatno niže financijske troškove
  • Boravit ćeš na zraku, na otvorenom i živjeti zdravije
  • Kretat ćeš se na zabavan način
  • Smanjit ćeš razinu svakodnevnog stresa i izbjeći nervozne vozače

Predstavljamo ti MS Energy eRomobil m10, najpraktičnije svakodnevno prijevozno sredstvo. Lagan i sklopiv mehanizam pruža ti mobilnost i jednostavnu upotrebu. Upravo ovaj električni romobil odlično je prijevozno sredstvo za gradsku gužvu.

Čelična konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje do 28 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu.  Sklopiv i čvrst mehanizam omogućit će ti sigurnu vožnju, a kada završiš s vožnjom, romobil preklopi i ponesi sa sobom ili ga spremi u prtljažnik auta!

Zadnji amortizer te prednja e-kočnica i zadnja mehanička kočnica čine vožnju potpuno sigurnom i ugodnom, a zračni kotači veličine 8,5″ osiguravaju vožnju bez potrebe za zaustavljanjem na neravninama i preprekama uobičajenima na gradskim cestama.
MS Energy eRomobil m10 opremljen je i sustavom za regenerativno punjenje. Romobil posjeduje električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Doseg s jednim punjenjem je do 28 km.

Ako se želiš brže kretati kroz gradske gužve, a pritom doprinijeti očuvanju planeta i dobro se zabaviti, to možeš učiniti odabirom ekološki prihvatljivih električnih romobila koji ti omogućuju zdraviju, praktičniju i zabavniju svakodnevicu. Uz MS Energy eRomobil m10 istovremeno štediš vrijeme, novac i energiju!

Posjeti Miss7.24sata.hr