Žene sve više ovako uklanjaju dlačice s nausnice i brade!

Guliver/Shutterstock
Vidi originalni članak
  • Bez obzira na to koje je godišnje doba, definitivno bi češće trebala barem jedan dan posvetiti sebi i svojim prijateljicama
  • Počni s pripremama kože za sljedeće ljeto uz najefikasniji odstranjivač dlačica koji smo pronašle!
  • Uz glatku kožu, potrebno ti je još samo nekoliko stvari za super odmor, a pronađi ih u ovom super online shopu!

Ljeto nas uvijek podsjeti da je vrijeme da pažnju posvetimo sebi! Od uklanjanja dlačica za koje nitko nije pitao za vrijeme „zimskog sna“ do jednostavnog upijanja sunca i rješavanja nakupljenog stresa.

Ali da bi imala savršen dan i posvetila ga sebi i svojim omiljenim aktivnostima, ukradi jedan dan i sa svojim prijateljicama se zaputi na more ili drugdje u prirodu. Otkrile smo sve što ti je potrebno za taj savršeni dan. Sjeti se samo da sve radiš bez žurbe, na odmoru si od ranog jutra...

Pripreme započni pilingom i epiliranjem

Iako baš ne pričamo o tome pred muškarcima, jedna od omiljenih ženskih tema je – uklanjanje dlačica. Načina je mnogo, ali i vrsta dlačica i njihovih vlasnica. Kožu najprije pripremi tako što ćeš napraviti piling kako bi uklonila mrtve stanice kože, tako ćeš prije dobiti lijepu boju nakon sunčanja. Nakon pilinga više ti neće trebati britvice, kreme ili paste, ali ni brdo novca jer za tebe imamo odličan IPL odstranjivač dlačica po super sniženoj cijeni! Umjesto 2.999 kuna platit ćeš ga 1.699 kn!

Riječ je o sve popularnijim IPL odstranjivačima dlačica koji pomoću svjetlosnih bljeskova djeluju na korijen dlačice i tako sprječavaju njezin rast na nekoliko mjeseci. Dobra vijest je da ga možeš koristiti bilo gdje na tijelu pa i na licu, odnosno na nausnici ili bradi. Još bolja vijest je da ovaj uređaj, za razliku od drugih na tržištu, ima neograničen broj bljeskova pa ne moraš brinuti o zamjeni skupocjene lampe!

Smoothskin odstranjivač dlačica/ dostupno na žutiklik.hr

Započni dan kavom

Bolje bi bilo da napišemo od kasnijeg jutra, zar ne? Nakon što dulje odspavaš kreni sa svojom opuštajućom rutinom. Skuhaj svoju omiljenu kavu i uživaj u omamljujućem mirisu. Sjedni i uživaj u svojem najdražem okusu. Nakon kave i laganog doručka vrijeme je za omiljenu morsku aktivnost - odlazak do plaže.

Franck aparat za kavu ili čaj (K-fee) uz koji gratis dolazi kava u kapsulama/ dostupno na žutiklik.hr

Za kampiranje na plaži trebaš samo nekoliko sitnica

Vrijeme provedeno s frendicama uvijek ćeš pamtiti, osobito ako je vezano uz neku genijalnu aktivnost. Poput kampiranja na plaži! Potrebno vam je tek nekoliko sitnica kako biste zajednički dan iskoristile maksimalno. Zato uz ručnike za plažu, koje obožavamo ako su ispunjeni slatkim motivima, ne zaboravi ponijeti i laganu ležaljku i suncobran da vas sakrije od jakih sunčevih zraka. Dobro znaš da će te u jednom trenutku oni kamenčići previše nažuljati...

Sklopiva ležaljka; Gorjuss Ručnik za plažu Sugar & Spices; Suncobran poly/ sve dostupno na žutiklik.hr

Možda za obični odlazak na plažu ne nosiš mali prijenosni hladnjak, ali on baš uvijek dobro dođe. Osobito kad je kampiranje u planu! U njega ubaci svu hranu i piće koje će vas osvježiti u trenu i biti idealan dodatak onoj pizzi koju planirate naručiti... Uz hranu, naravno, vežemo i još jednu omiljenu aktivnost - večernji party!

Sve što trebaš za najbolji večernji ugođaj

Frendice, šum valova, morska obala, šuškanje borova i umirujuć zvuk cvrčaka u suton zvuči baš kao idealan završetak dana, zar ne? A kad sunce zađe vrijeme je da pustite svoju omiljenu glazbu pa se sjeti ponijeti i male bluetooth zvučnike za potpuni ugođaj. Navečer se ušuškajte u svoje vreće za spavanje, gledajte zvijezde i prepustite se maštanju.

SHARP Prijenosni zvučnik; Camry prijenosni hladnjak; AceCamp Vreća za spavanje 3u1/ sve dostupno na žutiklik.hr

Recept za potpunu sreću: ponovi ovaj dan barem jednom mjesečno!

A ako je i tvoja ljetna missija uživati na najjače, riješi nagradni kviz i osvoji poklon bon od 500,00 kuna na Žutom Kliku, gdje možeš pronaći baš sve što ti treba! 

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Posjeti Miss7.24sata.hr