Ovih 7 komplimenata uvijek želimo čuti!

Thinkstock/Guliver
Ljudski ego sam je po sebi kompleksna stvar. Želi što češće biti uzdignut i ispoliran, a kada je riječ o ženama stvar postaje još komliciranija! Evo kojih sedam komplimenata koje uvijek želimo čuti!
Vidi originalni članak

S nama ženama nikada nije jednostavno. Čak i dobronamjerni kompliment ponekad može biti shvaćen posve krivo. Znaš onaj osjećaj kada ti netko pokuša udijeliti kompliment poput: "Danas izgledaš tako svježe!" ili "Izgledaš tako mršavo u ovoj haljini!". Dobra namjera je jasna no ono što je nama prvo u glavi je - "Zar inače ne izgledam svježe?" Ili "Kako misliš izgledam mršavo?"

Kako se ne bi doveli do ove vrlo nezahvalne pozicije i zapetljali u pokušaju izvlačenja iz iste evo nekoliko savjeta! Prije svega, važno je da kompliment dođe spontano i iz srca. Umjetnost je pogoditi trenutak i srušiti često obrambeni stav osobe. Kompliment je tada definitivno najljepši. Ako vam još uvijek ništa nije jasno evo koje komplimente mi žene najviše volimo čuti!

1.Mirišiš odlično!

Ima li što bolje od toga kada vam partner pohvali parfem ili vaš prirodni miris?

2. Obožavam tvoj osmijeh! Obožavam način na koji se mrštiš kad si ljuta! Obožavam kako namještaš kosu!

Bilo kakav iskreni netipičan komentar pokazat će kako pridaješ pozornost malim gestama. Šarmantne individualne navike ono su što nas čini još posebnijima pa nema ništa slađe od komplimenta na taj račun.

3. S tobom mogu razgovarati o svemu!

Lijep i iskren komentar koji će svaku osobu motivirati i ohrabriti za bilo kakve buduće teme i razgovore!

4. Kuhaš bolje od moje mame!

Ljubav ide kroz želudac! Ne znači da svaki dan moraš provesti u kuhinji ali ponekad je lijepo partnera iznenaditi toplim ručkom ili večerom. Još ako vas nakon toga dočeka ovakav kompliment - na konju ste!

5. S tobom mogu biti ono što jesam!

Ovaj kompliment jedan je od najboljih. I to s dobrim razlogom. Ako s dečkom ili frendicom zaista to osjetiš prava si sretnica i nikako baš nikako se nemoj ustručavati to i reći.

6. Mama ( ili bilo koji drugi član obitelji) ti je tako super!

Osim što je ovo uvijek lijepo čuti super je znati da je netko uistinu zainteresiran za tvoju obitelj koja je veliki dio tvog života.

7. Ti nisi kao ostali

U vrijeme kada su nam nametnute slične norme i obrasci ponašanja, razmišljanja, odijevanja i življenja nema ništa ljepše nego čuti kako se baš ti svojim karakterom razlikuješ od drugih i kako je to ono što ta druga osoba kod tebe voli i cijeni.

Posjeti Miss7.24sata.hr