Ove mladenke su htjele biti posebne, ali završile su u vjerojatno najružnijim vjenčanicama koje si ikad vidjela

Splitpics.uk
Vidi originalni članak
  • Postoji li uopće važnija haljina od vjenčanice?
  • Kako bi izabrale svoju najvažniju haljinu iz snova, ove mladenke su sasvim zaobišle tradicionalne kriterije
  • Osebujne, ekstravagantne, kreativne, pretjerane…ima ih svakakvih, a mnogi smatraju kako se radi o najružnijim vjenčanicama koje su vidjeli u životu

Dan vjenčanja za mladence je pun stresova. Tolio je stvari i detalja koji moraju izgledati savršeno! Vjerojatno najvažnija stvar za svaku mladenku je vjenčanica, a sasvim se slažemo, izbor ovih posebnih haljina sasvim je osoban. Ipak, nekako ne vjerujemo da bi puno mladenki odlučilo za vjenčanice koje ćemo predstaviti u nastavku. Od zagasito narančastih nijansi do plastičnih žlica, ove vjenčanice ako pitaš modne znalce, pravi su primjer vjenčanica koje bi trebala zaobići u širokom luku. Mnogi su slažu da su to neke od najružnijih haljina koje su vidjeli u životu. No, ako se pita nas, glavno je da su mladenke zadovoljne!

Life&style Ovo je 13 najgorih svadbenih torti koje si ikad vidjela u životu - garantirano!

1. Bijelo inače uopće nije boja ove mladenke pa je ipak morala istaknuti pokoji detalj svoje omiljene boje. Mladoženja se pobrinuo da se gradivo utvrdi. 

2. Recikliranje je uvijek dobra stvar, ali možda je loša ideja da na jedan od najvažnijih dana plastične žlice završe na vjenčanici umjesto na predviđenom otpadu. 

Life&style Morali su smanjiti broj uzvanika na vjenčanju pa su im priredili prizor od kojeg zastaje dah!

3. Vjerujemo kako će 34568 mačka biti jako sretne što je njihova vlasnica uplovila u bračnu luku, a ona je pronašla i način kako da njezini ljubimci budu s njom na tako važan dan. 

4. Netko svoje bijele vjenčanice voli upotpuniti s nekoliko zlatnih detalja, ali ova mladenka napravila je obratno. Zlatno s tek nekoliko bijelih detalja njezin je izbor kojom se hrabro suprotstavila tradiciji. 

5. Sasvim je prirodno da na dan svog vjenčanja mladenke žele biti u centru pozornosti. No, neke od njih spremne ići puno dalje od drugih. Hmm, ova mladenka zaista neuhvatljivo prednjači. 

Dirljivo Mladenci su na svom vjenčanju pustili leptire, ono što se dogodilo je dirljivo do suza

6. Ova mladenka poželjela je raskošnu haljinu dostojnu bečkog dvora. Korzet, cvijeće, duge rukavice , čipka…jesmo li nešto zaboravili?

7. Još jedna posebna haljina od ogromne količine različitih materijala uopće se ne raspoznaje. 

8. Nije li ovo najzabavnija vjenčanica koju si ikada vidjela? Perlice i baloni jamče sigurno dobru zabavu! A možda je ova djevojka samo htjela izgledati poput velikog bisera?

Luda vjenčanja Mladenci su odlučili snimiti najoriginalnije fotke s vjenčanja - dobro da nisu poginuli

9. Flora i fauna na ovoj vjenčanici uistinu je raskošna. Čini se kako ova mladenka uopće ne misli da je manje više. 

10. Možda se ova djevojka inspirirala nekim od kostima Jennifer Lopez? 

11. Anđeoski izgled ove haljine nekako nam narušava izbor čizama. E da, jeste li primijetili i krila?

12. Mladenka koja želi osupnuti svoje goste i zauvijek im ostati u sjećanju mogla bi izabrati ovakvu kreaciju. Pardon, vjenčanicu.

 13. Ružičastom sirena haljinom ova mladenka je možda htjela udovoljiti maloj princeza-djevojčici u sebi. U svakom slučaju, dojam ne izostaje!

Posjeti Miss7.24sata.hr