Ovaj uređaj za skidanje mucica kupilo je više od 46 tisuća ljudi, a recenzije su mu odlične

Temu Foto: Temu, aparat za uklanjanje mucica (15,45 eura)
Vidi originalni članak
  • Mucice su jedan od najvećih neprijatelja, ne samo naše odjeće već i kaučeva, tepiha...
  • Čim se mucice stvore na odjevnom ili nekom drugom komadu, on više ne izgleda dobro ni novo pa se mucica želimo riješiti što prije 
  • Uklanjanje mucica s raznih tkanina prije je bio pravi izazov, ali to su nam olakšali razni aparati. Jedan koji nam je posebno zapeo za oko je onaj s Temua, prodan u više od 46 tisuća primjeraka i s više od dvije tisuće recenzija 
  • Pročitaj također: Što Hrvatice najviše kupuju na Temu aplikaciji: koja je najprodavanija haljina, a koji džemper ima najviše ocjene?

Mucice koje nastaju zbog trenja tijekom nošenja, definitivno ulaze u top tri najgorih pojava na odjeći. S obzirom na to da, zbog ovih sićušnih kuglica, naša odjeća, ali niti drugi predmeti poput kaučeva, tepiha i slično, više ne izgledaju novo niti njegovano, mucica se želimo riješiti što prije. Ranije smo se oko toga prilično mučili, a čak smo koristili i britvice što je sasvim dobro funkcioniralo, ali nedavno su se ipak pojavila puno sofisticiranija rješenja. Tu prvenstveno mislimo na uređaje za uklanjanje mucica koji sada dolaze u raznim oblicima i s brojnim drugim mogućnostima. Jedan takav smo pronašli na ekstra popularnoj aplikaciji Temu, a posebno nas je privuklo to što ga je kupilo već više od 46 tisuća osoba. 

Ovaj električni odstranjivač mucica ima šest oštrica koje mucice uklanjaju bez oštećenja tkanine te obuhvaća i prilično veliku površinu od 7,5 centimetara pa je idealan i za veće komade poput kaučeva i tepiha. Također ima i tri brzine koje možemo primjenjivati ovisno o količini mucica, debljini i površini tkanine i slično. Odlično je to i što, osim mucica, ovaj uređaj vrlo učinkovito s raznih materijala uklanja i životinjsku dlaku te perut. S obzirom na to da ima bateriju koja se puni putem USB kabela, bit će prilično dugotrajan, a razina baterije prikazana je na displeju koji se nalazi na poleđini. 

Da je ovaj uređaj vrlo učinkovit u otklanjanju mucica, dlake i peruti, pokazuje i podatak o tome da ga je kupilo više od 46 tisuća ljudi, a ima i preko dvije tisuće recenzija koje su uglavnom pozitivne. 

"Stvarno je odradio odličan posao u otklanjanju mucica", "odličan uređaj, vrlo je lagan, baterija mu se ne prazni brzo i zaista vrijedi svakog centa", "jako brzo uklanja mucice i sve druge nepravilnosti i to bez previše pritiskanja", "svaka preporuka za ovaj uređaj", samo su neke od pozitivnih recenzija za ovaj uređaj koji dolazi u tri boje - bijeloj, zelenoj i ljubičastoj, a čija cijena iznosi pristupačnih 15,47 eura. 

Posjeti Miss7.24sata.hr