Ovaj okrugli ručnik za plažu trenutačno je najveći Sinsayev hit, prodaje se kao lud

Sinsay
Vidi originalni članak
  • Od kupaćih kostima i lepršavih haljinica do sunčanih naočala, udobnih sandala i nezaobilaznih SPF proizvoda, puno je toga što nam je u najvrućim mjesecima neophodno
  • Nismo zaboravili ni na ručnike koji su posljednjih godina uspjeli postati puno više od tek praktičnih dodataka za koje nam je nekada bilo najvažnije samo da služe svrsi kojoj su namijenjeni
  • Izabrati onaj najljepši i najposebniji nije nimalo lako, no svoje bi mjesto u selekciji takvih zasigurno zaslužio limunasti model iz Sinsaya koji je zasluženo postao novi bestseller

Budući da je naše omiljeno godišnje doba u punom jeku, sve intenzivnije po mislima prevrćemo sve ono što još moramo obaviti i pribaviti prije odlaska na zasluženi i željno iščekivani godišnji odmor. Od kupaćih kostima i lepršavih haljinica do sunčanih naočala, udobnih sandala i nezaobilaznih SPF proizvoda, puno je toga što nam je u najvrućim mjesecima neophodno, a nismo zaboravili ni na ručnike.

Ne samo da je ručnik neizostavan komad prilikom svakog odlaska na plažu ili bazen, već je posljednjih godina uspio postati puno više od tek praktičnog dodatka za kojeg nam je nekada bilo najvažnije samo da služi svrsi kojoj je namijenjen. 

Life&style Još jučer nismo ni znali da postoje, danas maštamo o odmoru na njima: Luftići u obliku tjestenine pravi su hit!

Uz gomilu high street brendova koji sada već tradicionalno svake ljetne sezone svoju ponudu obogaćuju i asortimanom za plažu, ručnici su postali razigraniji, šarmantniji i ljepši no ikad prije. Odavno su prestali dolaziti u isključivo klasičnom pravokutnom obliku pa ih se tako danas, baš kao i viralne luftiće, može pronaći u obliku raznog voća, omiljenih slastica, biljki i životinja. 

Izabrati onaj najljepši i najposebniji nije nimalo lako, no svoje bi mjesto u selekciji takvih zasigurno zaslužio model iz Sinsaya u obliku kriške limuna i s boho resicama na obrubu kao jedan od uvjerljivo najslađih primjeraka na koje smo naletjeli. Ili je možda primjerenije reći najkiselijih, budući da mu u opisu kao boja stoji kiseložuta?

Ovaj super mekani okrugli model promjera 150 cm opasno je šarmantan, a u koju god nijansu njegovu žutu svrstali, nema dileme da dolazi u paketu s obiljem pozitivne energije i da je sam po sebi izvrstan podizač raspoloženja. Uz odličnu cijenu od svega 6,99 eura nimalo nas ne iznenađuje što je postao novi bestseller brenda jer iskreno, postoji li stvarno netko tko mu je u stanju odoljeti?

Life&style Od badića za 3 eura do luftića za manje od 5, Sinsay ima najslađe stvari za plažu po najpovoljnijim cijenama

Posjeti Miss7.24sata.hr