Ovaj 12 - godišnjak je tatoo majstor!

Instagram
Njegovo ime je Ezrah "The Shark" Dorman, ima 12 godina, dolazi iz Paname i pravi pravcati je umjetnik za tetovaže. S 12 godina smo se još igrali s pastelama, a ovaj klinac radi vrhunski art s tattoo pištoljem!
Vidi originalni članak

Priča ovog 12 - godišnjeg dječaka velikog talenta je sve samo ne obična! Naime, njegova mama je odlučila da se obitelj doseli u Honolulu, otišla na tetovažu u lokalni studio u vlasništvu Ali Garcije i upoznala neviđeni talent svog dječaka. Za to vrijeme, tattoo majstor Garcia odlučio zabaviti dječaka i zamolio ga da popuniti tintom majčinu tetovažu. Kada je malac to učio, i mama i Garcia su ostali šokirani koliko je to bilo precizno.

Garcia je Ezru odmah uzeo kao asistenta, dok je dječak je napravio već 20 - ak tetovaža, a "klijenti" su mu osim majke bili i tata i njegov profesor matematike. Ezra najčešće vježba na voću poput naranči ili grejpa jer kora agruma je dosta dobra podloga za praksu. Dječak voli motiv morskog psa, što mu i samo ime kaže, a rado crta i ruže, lastavice, zmije i pantere. Roditelji u potpunosti podržavaju dječaka, kao i profesori. Ezra svakog dana nakon škole prvo mora napisati zadaću, a tek onda se može zabaviti uz svoj omiljeni hobi.

"U početku mi nitko od prijatelja nije vjerovao. Kao kad sam rekao da sam pomogao napraviti maminu tetovažu, oni su rekli: Ma daj, molim te... sada misle da je to cool. Ono što bio želio raditi kad narastem je putovati svijetom sa svojim pištoljem za tetoviranje ili ako upišem studij da aparaturu uvijek imam sa sobom u kovčegu." Ako ostane bez novaca ovo je dobar način za zaraditi, dodaje Ezrah. Priča o talentiranom dječaku je na društvenim mrežama dobila i pohvale i osude. Iako je velik broj ljudi fasciniran umijećem ovog klinca, također se našao velik broj dušobrižnika. Posebno onih koji smatraju kako njegovi roditelji ne rade dobro svoj posao i kako su uopće dozvolili klincu da se igra s nečim tako nesigurnim. U svakom slučaju, malog Ezru i njegov talent ćemo nastaviti pratiti na njegovom Instagram profilu.

Posjeti Miss7.24sata.hr